Önünüzü görmekte zorlanacağınız bir hafta sizleri bekliyor. Hayallerle gerçeklerin çarpışacağı gelecek hafta boyunca, Neptün’ün Merkür ve Güneş ile kuracağı sert kontakla yönünüzü kaybedebilirsiniz.  giris1

Koç ve Yükselen Koç

Aşırı idealist davranabilir veya hayatınızla ilgili kararlar alırken gerçekçi olmakta zorlanabilirsiniz. Ortada hiç sebep yokken kendinizi hayal kırıklığına uğramış hissedebilirsiniz. Tatil planlarınız değişebilir.

İkizler ve Yükselen İkizler

Gelecek haftanız ilişkiler ve ortaklıklardan yana sıkıntılı geçebilir. İş yaptığınız kişilerle kurduğunuz iletişime dikkat edin. Değerli eşyalarınıza sahip çıkmalısınız. Kendinizi sağlama almadan yeni bir girişimde bulunmayın.

Aslan ve Yükselen Aslan

Özel hayatınızla ilgili bir kafa karışıklığı söz konusu olabilir. Gelecek hafta yatırımlar yapmak için çok da uygun değil. Yaratıcılık gerektiren konularda başarı sizden yana olacak. Özel hayatınızda aldatılma gibi durumlar olabilir.

Terazi ve Yükselen Terazi

İletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Yanlış anlaşılmalar yüzünden başınız derde girebilir. Fikirleriniz kabul görmeyebilir. İş konusunda gerçekçi olmayan hedeflerden uzak durun. Hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay

Kredi almayı düşünüyorsanız, sıkıntılı bir şekilde olsa da amacınıza ulaşacaksınız. Hafta boyunca üstlendiğiniz sorumluluklar yüzünden yorgun düşebilirsiniz. Boş hayaller peşinde koşmamalısınız.

Kova ve Yükselen Kova

Finansal konularla ilgili problem yaşayabilirsiniz. Çalıştığınız kişilerle yaşadığınız sorunları çözerken akıllıca davranırsanız kriz ortamını kendi yararınıza dönüştürebilirsiniz. Sevgiliniz güveninizi zedeleyebilir.

Boğa ve Yükselen Boğa

Finansal konularda aksaklıklar ortaya çıkabilir. Dostlarınıza karşı aşırı fedakar davranabilirsiniz. Sağlık konusunda dikkatli olmanızda yarar var. Arkanızdan dönen olaylara karşı uyanık olmanızda yarar var.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Üzerinize tembellik bulutu çökebilir ve işlerinizi yetiştirmekte zorlanabilirsiniz. Ailevi sorunlarla ilgilenmeniz gerekebilir. Özel hayatınızla ilgili kıskançlık durumları söz konusu olabilir. Yalnız olanları yeni bir ilişki bekliyor.

Başak ve Yükselen Başak

Özel hayatınızda yalnızsanız, bu hafta bazı yakınlaşmalar söz konusu olabilir. Kariyerinizi ilgilendiren konularda güveninizi zedeleyecek durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep

Alıngan ve hassas tavırlarınız tepki çekebilir. Finansal konularla ilgili yanlış kararlar vermeye meyilli olabileceğiniz bu zamanlara dikkat etmenizde yarar var.

oglak2

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Bazı dedikodular canınızı sıkabilir. Siz bu süreci bir şeyler okuyarak, yaratıcı çalışmalar yaparak verimli şekilde geçirebilirsiniz. İlişkilerinizde baskıcı olmayın.

Balık ve Yükselen Balık

Kendinizi güvence altına almadan yeni girişimlerde bulunmayın. Yeni hobiler edinebilirsiniz. Ailenizle ilgili çok istediğiniz bir konuyu ertelemeniz gerekebilir.

GÜNLÜK ASTROLOJİ YORUMLARINIZ


Gündelik işlerinizi tamamlayabilir, mesai arkadaşlarınızla bir projeyi hayata geçirebilirsiniz. Eski düzeni değiştirme isteği size radikal kararlar aldırtabilir. Gruplar arasındaki iletişim ağını yönetmekte çok başarılı olacaksınız.

KOÇ

Pratik ve somut kararlar alıp uygulayabilirsiniz. Gündelik işleri hızlıca tamamlayacaksınız. Hizmet teması ön planda olacak. Arkadaşlarınızla hoş vakit geçirebilirsiniz.

BOĞA

Sizin için çok üretken bir gün. Gayrimenkul alım satımı konusunda önemli adımlar atacaksınız. Yeni bir hobi edinmek için güzel bir gün. Bugün iletişim sorunu olabilir.

İKİZLER

Yatırım yapmak için kararlı bir yaklaşım sergileyebilirsiniz. Fakat karşınızdakiler fikirlerinizi benimsemeyebilir. Onların düşüncelerini dikkate almalısınız.

YENGEÇ

Kardeşinizle yapacağınız duygusal paylaşımlar size huzur verecek. İlişkinizde öfkeden kaçının. İş hayatınızda önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz.

ASLAN

Eleştirilere kulaklarınızı tıkayıp bildiğiniz yolda ilerleyin. Sağlık sorunlarınızı ihmal etmeyin. Doktora gidip tahlil yaptırmak için doğru zaman.

BAŞAK

Kendinizi güvende hissedeceksiniz. Evdeki tadilat işleriyle ilgili pratik çözümler üreteceksiniz. Kişisel bakım yaptırabilirsiniz. Evinizi ayırmak gündeme gelebilir.

TERAZİ

Zihninizi uyanık tutup yeni şartlara hızla adapte olacaksınız. Zekanızla zorlu işleri pratik bir şekilde çözebilirsiniz. Herkese akıl verebilirsiniz. Aşk kapınızı çalabilir.

AKREP

Zihinsel faaliyetleriniz ön plana çıkacak. Evdeki sorunları çözerken isyankar tavırlar takınmayın. Evinize vakit ayırın. Elektrik sistemini yenilemek için harika bir gün.

YAY

Arkadaşlarınız ya da kardeşlerinizle alacağınız bazı kararlar yatırımlarınızı derinden etkileyecek. Çıktığınız yolculuklarda tanıştığınız kişiler ilginizi çekecek.

OĞLAK

Ne kadar zeki ve başarılı olduğunuzu gözler önüne sereceksiniz. Sosyal medya üzerinden yapacağınız tanıtımlar karşınıza yeni fırsatlar çıkaracak.

KOVA

İkili ilişkilerinizde tartışmaya açık bir gündesiniz. Fakat öfkeyle kalkan zararla oturur. Bugün hobilerinize yenilerini ekleyebilirsiniz. Kendinize mutlaka zaman ayırın.

BALIK

Kariyerinizle ilgili yeni fırsatlar elde edeceksiniz. Seminer vermek için uygun bir dönemin içindesiniz. Çevrenizdekilerle sahip olduğunuz bilgileri paylaşmalısınız.

sozcu-banner-1