Gelecek hafta Mars, Yay burcuna geçiş yapacak ve 18 Mart’a kadar bu burçta seyahat edecek. Bu dönem hoşgörülü davranmakta zorlanabilirsiniz. Bir konuyla ilgilenirken ruhunuzu ortaya koymalısınız…

zodiac2

Koç ve Yükselen Koç

Mars sayesinde 18 Mart’a kadar eğitim, yurtdışı ile ilgili ve seyahatlerle ilgili konulara enerjinizi odaklayabileceksiniz. Bu konularla ilgili stresli durumlar söz konusu olabilir.

Boğa ve Yükselen Boğa

Mücadele içinde olacağınız konular, para, borç, alacak-verecek durumları, krediler olacak. Bu alanlarla ilgili sabrınız zorlanabilir açıkçası. Sürpriz ödemeler ortaya çıkabilir.

İkizler ve Yükselen İkizler

İlişkiler, evlilik, ortaklıklar ve ikili ilişkiler üzerine savaş vereceksiniz. Çevrenizdeki insanlar sabrınızın sınırlarını zorlamak için sizi sınava tabii tutabilirler.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Hayatınız ivme kazanacağından her zamankinden daha çok çalışacaksınız. İş arayanlar bu dönem görüşmelere gidebilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle yaşayacağınız gerginliklere sebep olabilir.

Aslan ve Yükselen Aslan

Aşk, özel hayat, hobiler ve riskli girişimler gelecek haftanın ana temalarından olacak. Eğer sevgiliniz yoksa flörtöz bir hafta sizi bekliyor. Bu ilişkiler genelde cinsellik üzerine olacak.

Başak ve Yükselen Başak

Hafta boyu çaba sarf edeceğiniz alan ev ve aile yaşamı olacak. Bu konularda önemli kararlar alabilirsiniz. Evinizde tamirat yapmanızı gerektiren durumlar söz konusu olabilir.

Terazi ve Yükselen Terazi

Komşularınızla her türlü konuda gireceğiniz mücadelede şans sizden yana olacak. Araç arızalarına karşı dikkatli olun. Çıkacağınız yolculuklarda stresli durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep

Paranızı etkin bir şekilde artırmanın yollarını bulabilirsiniz. Para meseleleri yüzünden kimsenin kalbini kırmamaya özen gösterin. Yurtdışı bağlantılı işlerden çok para kazanacaksınız.

Yay ve Yükselen Yay

Uyku dönemi sona erdi ve yaşamınıza hız katmanızın zamanı geldi. Sizin için bereketli bir dönem başlıyor. Kendinizi her zamankinden daha girişken ve agresif hissedebilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Kontrolünüz dışında gelişen olaylar sonucunda gizli düşmanlar edinebilirsiniz. Arkanızdan iş çeviren kişilerle yüz yüze gelmeniz gerekebilir. Bu tür durumların üstesinden geleceksiniz.

Kova ve Yükselen Kova

Olası tartışmalarınızda bile genelde haklı taraf siz olacaksınız. Arkadaşlarınızla daha çok farklı fikirlerde olmanız yüzünden ve özgürlükle ilgili bir takım konular gerginliğe neden olabilir.

Balık ve Yükselen Balık

Kariyerinizi ilgilendiren konular gelecek hafta ön plana çıkacak. Bu dönemde iş hayatınızda hızla yol alabilirsiniz. Fikirlerinizi savunurken kullandığınız kelimelere dikkat edin.

GÜNLÜK ASTROLOJİ YORUMLARI


KOÇ

Arkadaşlıklar alanında hayatınızda yeni gelişmeler meydana gelecek. Gelecekle ilgili kararlar alırken her zamankinden daha dikkatli davranmalısınız.

BOĞA

İş hayatınızda daha fazla iletişim kurduğunuz, sosyal ilişkilerinizden çok fayda sağladığınız bir döneme giriş yapacaksınız. Özgürlük gündeminizde yer alacak.

İKİZLER

Yurtdışı temaları bu dönemde hızlı gelişme gösterecek. Bu süreçte objektif kararlar alabilir, fikirlerinizi kendinize saklamak isteyebilirsiniz.

YENGEÇ

Farklı iş kollarından kazanç elde edeceksiniz. Soyut konulara mantıklı açılımlar bulacaksınız. Sıra dışı insanların orijinal fikirlerine sıcak bakacaksınız.

ASLAN

İkili ilişkilerinizin kıymetini anlayacaksınız. Çevrenizdeki insanlar sizin yetenek ve becerilerinizi takdir edecek. Hukuksal bir sorunla mücadele etmeniz gerekebilir.

BAŞAK

Bazı çalışmalar rutininize dahil olacak. Web sitesi tasarımı, sosyal medya sitelerindeki konumunuzu güçlendirmek isteyeceksiniz. Dolaşım bozukluğu yaşayabilirsiniz.

TERAZİ

Aşk hayatınızda hızlı bir döneme yelken açıyorsunuz. Tesadüfen kurduğunuz arkadaşlıklar ilginizi çekecek. İmajınızla herkesin beğenisini kazanacaksınız.

AKREP

Evinizde  değişim rüzgarı hissedeceksiniz. Hesapta olmayan yatırımlar önünüze çıkabilir. Bilim daha fazla ilginizi çekecek. Etnik konularla ilgilenebilirsiniz.

YAY

Yeni tanıştığınız sıra dışı komşunuz hayat akışınızı değiştirebilir. Dans kursundaki eşinizle aranızda bir yakınlaşma meydana gelebilir. Arabanızı, değiştirebilirsiniz.

OĞLAK

Ortaklıklardan para kazanmanızın zamanı geldi. Gelir ibreniz yukarı hareket edecek. Yeteneklerinizin enerjisi takdir kazanacak. Yeni öğretilerden gelir elde edeceksiniz.

KOVA

Bilimsel fikirlerine saygı duyduğunuz birine ilgi duyabilirsiniz. Bu kişi sizi iki yıl sonra düşünce yapısıyla bambaşka bir vizyona taşıyacak. Hümanist projelere imza atabilirsiniz.

BALIK

Farklı yaşam öğretilerini hayatınıza dahil edeceksiniz. Metafizik konularda aydınlanma yaşayacaksınız. Sosyal bilincinizde yakında sıçrama meydana gelecek.