ikizler

Ay tutulması oldukça güçlü bir Dolunay’dır. Her Dolunay bir farkındalık zamanıdır. Bu tutulma dönemlerinde Ay’ın temsil ettiği duygular, duygusal bağlar, ilişkiler, anne ve aileyle ilişkiler, sağlık ve hayat düzenini etkileyen  temalar odak noktanıza oturacak. Bu sırada beklenmedik değişimlerle karşılaşabilirsiniz.

Koç ve Yükselen Koç

Ummadığınız biri size aşkını ilan edebilir. Bu hafta daha az alışveriş yapmalısınız. Arkadaşlıklar, sosyal ilişkiler, iş hayatınızdan kazandığınız gelirler, grup aktiviteleri ön planda olacak. Odak noktanız iş hayatından sosyal yaşama kayacak.

Boğa ve Yükselen Boğa

Tutulmanın odaklanacağı konular arasında, ev, yuva, aile, gayrimenkul ve alım-satım işleri yer alacak. BSu dönemde evinizi değiştirebilir, yeni bir eve geçebilirsiniz. Ailenizden biriyle yeni iş projelerine imza atabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler

Tutulma ile birlikte plan yapmadan sevgilinizle tatile çıkabilirsiniz. Tutulma etkisiyle iş konusunda bir anlaşma yapabilir, kârlı sözleşmelerle haşır neşir olabilirsiniz. Özellikle kariyer konusunda harika fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Kişisel anlamda kazançlarınızı artırabileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz. Bu kazanç zam ile olabilir ya da bir satım işi ile elinize geçecek ekstra para ile olabilir veya vergisel bir kazanç olabilir. Kendinize yeni teknolojik aletler alabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan

Fiziksel olarak daha fit görünmek için kolları sıvayabilir, spora başlayabilirsiniz. Hayatınızın gidişatıyla ilgili radikal birtakım kararlar alabilirsiniz. Kişisel birtakım yeteneklerinizi eğitimle süsleyebilir, hatta mesleğe dönüştürebilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak

Sağlık, bilinçaltı korkular, arkanızdan dönen işler, yalnızlık, yaratıcılık, sırlar dönemin öne çıkacak temaları arasında. Etrafınızdaki birçok insanın sırrına ortak olabilirsiniz. Para kazanmakla ilgili ilginç yöntemler geliştirebilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi

Hayatınızda sosyal alanda devrimler yaratabilirsiniz. Bu konuda bir değişikliğe ihtiyacınız var. Bu hafta kendinize akıllı telefon ya da elektrikli ev aletleri alabilirsiniz. Tutulma etkisiyle eğlenceli bir davete ya da partiye davet edilebilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep

Tutulma ile birlikte kariyer, statü, prestij ve iş konuları hayatınızın odak noktası haline gelecek. İş konusunda önemli bir projenin içinde olmanız gerekebilir. Her şekilde bu size prestij katacak bir gelişme olacak. Size yeni iş kapıları açılabilir.

Yay ve Yükselen Yay

Yeni bir marka yaratmak, patent işlerine girişmek, web sitesi açmak için yeni fırsatlarınız olacak. Eğitimle ilgili radikal kararlar verebilirsiniz. Bu dönemde dostlarınızdan, arkadaşlarınızdan sürpriz bir destek görebilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Ortaklı bir iş yapıyorsanız, gelirlerinizde artış meydana gelebilir. Ev alma fikrine sıcak bakabilirsiniz. Her konuda kendinizi rahatça ortaya koyacaksınız. Gelirlerinizi artırabileceğiniz koşullarla karşılaşırken yatırım araçlarını kullanabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova

Tutulmayla birlikte sevgilinize evlenme teklif edebilir, ilişkinizi heyecan verici bir noktaya taşımak isteyebilirsiniz. Uzaktaki biriyle aşk yaşayabilirsiniz. Geçtiğimiz sevimsiz bir ayın ardından önümüzdeki bir aylık süreç size ilaç gibi gelecek.

Balık ve Yükselen Balık

Sağlığınız, günlük zorunlu yaptığınız aktiviteler, iş ortamınız, iş arkadaşlarınızla olan ilişkiler tutulmanın odaklanacağı konular arasında yer alacak. Bu süreçte yeni iş bağlantıları kurabilir, iş konusunda destek alabilirsiniz.

GÜNLÜK ASTROLOJi YORUMLARI


KOÇ

Haftanın son gününde zihniniz susmadan sizi derin dehlizlere çekmek isteyebilir. Kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Kurallarla özgürlükçü fikirler arasına sıkışmanız mümkün.

BOĞA

Elektronik aletleri tamir etmeye kalkmayın çünkü elektrik çarpması gibi kazalar gündeme gelebilir. Yurtdışından bir haber alabilirsiniz. Sürpriz bir seyahat planı gündeme gelebilir.

İKİZLER

Aile içi meselelerde ani krizler ortaya çıkabilir. Sakin kalmak için daha çok çaba harcamalısınız. Doğada bol bol yürüyüş yapın. Arkadaşlıklarda kopmalar meydana gelebilir.

YENGEÇ

İkili ilişkilerinizdeki diyaloglar, hayat yolculuğunuzda sürpriz değişimlere neden olabilir. Kariyerinizdeki değişim özel hayatınızı etkileyebilir. Bugün bol bol spor yapmalısınız.

ASLAN

Merkür ile Uranüs arasındaki zorlu etkileşim özgür ruhunuzu harekete geçirebilir. Bu durum sizi daha isyankar biri yapabilir. Başkalarını motive etmekte oldukça başarılı olabilirsiniz.

BAŞAK

Sevgilinizle aranızda zorlayıcı bir enerji meydana gelebilir. Çocuğunuzun bitmek bilmeyen talepleri sizi ruhen zorlayacak. Hobilerinizi kalıcı projelere dönüştürmek için harika bir fırsat.

TERAZİ

Ev içindeki iletişiminiz aniden kopma noktasına gelebilir. Sevgilinizle bugünü ayrı geçirmeniz daha sağlıklı olacak. Aklına eseni aniden yapması sizi çileden çıkartabilir.

AKREP

Zihninizde iş konularıyla alakalı kırk tilki dolaşacak. Günlük programınızda ani değişimler meydana gelebilir. Alışverişte fazla para harcamamaya dikkat edin. Sağlığınıza dikkat edin.

YAY

Yeni tanışacağınız kişilerle işle ilgili diyalog kurabilirsiniz. Hiçbir konuda acele karar vermeyin. Çocuğunuz için hobi alanı yaratabilirsiniz. Şans oyunlarında sürprizlere açıksınız.

OĞLAK

İş hayatınızda köklü değişimlere hazırlıklı olun. Bu değişim sizi zorlasa da sonra fayda getirecek. Yeni bir vizyonla ilerleyeceğiniz projelerden büyük bir gelir elde edeceksiniz.

KOVA

Bilinçaltınıza ittiğiniz konular aniden su yüzüne çıkacak. Affedemediğiniz kişilerle barış yapmanızın tam zamanı.  Aşina olduğunuz bazı değerler hayatınızı etkilemeye başlayacak.

BALIK

Bilinçaltınıza ittiğiniz konular aniden su yüzüne çıkacak. Affedemediğiniz kişilerle barış yapmanızın tam zamanı.  Aşina olduğunuz bazı değerler hayatınızı etkilemeye başlayacak.