neptun1
Dram konusunda İMDB puanı 9.2 olan bir haftaya giriş yapıyoruz. Zira Neptün gelecek hafta adeta ateş püskürüyor... 

kandirilmaya-musait

Kandırılmaya en müsait


Merkür ile Neptün’ün sert kontağı nedeniyle yanlış anlaşılmalardan korunmak ve yanılgıya düşmemek için çok dikkat etmeniz gerekebilir. Dikkatsiz hareket ederseniz kayıp yaşayabilirsiniz. Bugün kandırılma ve dolandırılma ihtimalimiz çok yüksek. Herhangi bir belgeye ya da anlaşmaya imza atmadan önce dikkatlice okunmanızda fayda var. Özellikle Balık, İkizler ve yükselen burcu bu olanların daha dikkatli olmalarında fayda var.

 

is-hayatinda

İş hayatında en dikkatli olması gereken

Gelecek hafta kariyer konusundaki adımlarınızı çok dikkatli atmalısınız. Amaçlarınız ve kariyerinizle ilgili konularda ani davranmamanızda ve aceleci kararlar vermemenizde fayda var. Özellikle Başak, Balık ve yükselen burcu bu olanların dikkat konusunda çok özenli davranması gerek.

dincere-ek

En güvensiz

Venüs ile Plüton arasında gelecek hafta ciddi bir çekişme olacak. İlişkilerde güvensizlik, kontrol etme, sadakat konuları gündeme gelecek. Bu konulara en başta da Yengeç, Oğlak ve yükselen burcu bu olanların çok dikkat etmesinde fayda var. Hafta boyunca yaptıracağınız estetikle ilgili müdahalelerden memnun kalmayabilirsiniz.

GÜNLÜK ASTROLOJİ YORUMLARINIZ


Venüs ile Neptün arasındaki olumlu etkileşim duygularınızı harekete geçirecek. İhtiyaç sahiplerine yardımcı olmak için hareket ederken aşırı tavırlar sergilemekten kaçının. Sanatsal faaliyetlere katılmak ruhunuz iyi gelecek.

KOÇ

Bir anda kendinizi tutkulu bir aşka kaptırmış bulabilirsiniz. Bu duyguyu hemen dile getirmeden platonik olarak da yaşayabilirsiniz. Tutku enerjinizi kontrol edemeyebilirsiniz.

BOĞA

Sevgilinizle romantizm yaşayacaksınız. Bağışlamak, affetmek, kabul etmek için bol bol meditasyon yapabilirsiniz. Sevgilinizle bu dönemde koşulsuz sevgiyi paylaşmalısınız.

İKİZLER

Venüs ile Neptün arasındaki olumlu etkileşim, hayatın temposunu yavaşlatmanız gerektiğini size bildirecek. Sanatsal konulara yönelip ruhunuzu dinlendirin.

YENGEÇ

Venüs ile Neptün arasındaki etkileşim size romantizmin kapılarını açacak. Önceden başlamış bir ilişkiniz varsa farklı bir açılım yaşayabilirsiniz. Yeni ufuklara yelken açın.

ASLAN

Resim ve müzikle ilgilenebilir, sergi ve konserlere gidebilirsiniz. Kendinizi başka bir dünyadaymış gibi hissedebilirsiniz. Özel hayatla ilgili kararlar almak için acele etmeyin.

BAŞAK

İkili ilişkinizde ruhsal bir açılım yaşayabilirsiniz. Sevgilinizle aranızdaki bağı duygusal düzeyde güçlendirebilirsiniz. Yapacağı fedakarlık göz kamaştıracak.

TERAZİ

Aşırı derecede fedakar tavırlar takınmayın. Herkese yardım etme çabanız sağlığınıza zarar verebilir. Sanatsal etkinliklere katılarak ruhunuzu dinlendirmeyi ihmal etmeyin.

AKREP

İstediğiniz herkesle sevgi dolu ilişkiler kurabilirsiniz. Affetmek teması ön plana çıkacak. İlişkiler size mistik deneyimler yaşatabilir. Ruhunuzu spor yaparak dinlendirin.

YAY

Evinizi boyatmak, yeni perdeler almak size iyi gelecek. Seçtiğiniz duvar rengi evinizin atmosferini değiştirebilir. Tembellik etmek için de uygun bir gün sizi bekliyor olacak.

OĞLAK

Seminerlerde konuşmacı olmak için iyi bir gün. Sanatsal faaliyetlere katılıp galerileri ziyaret edebilirsiniz. Bugün arkadaşlarınızla görüşmek sizi fazlasıyla mutlu edebilir.

KOVA

Sanatsal projeyle ilgili bir organizasyona dahil olabilirsiniz. Yaratıcılığınızı sergileyerek herkesin beğenisini kazanabilirsiniz. Hassas ruhunuzu ortaya çıkarmalısınız.

BALIK

Herkesi kendinize hayran bırakacaksınız. Rüyalarınızın aşkıyla karşılaşabilirsiniz. Sevgiyle sorunları çözebilirsiniz. Herkesin yardımına koşacağınız bir dönemdesiniz.

sozcu-banner-1