Yaratıcılığınız sayesinde yeni iş planlarına imza atabilirsiniz. İşinizi uzaktan yöneterek pek çok insanın çalışma sistemini şekillendirebilirsiniz.

Gelecek haftanın en güzel haberi, Jüpiter’in Akrep burcundaki seyahatinin sona erecek olması. Bu süreçte özellikle kredi-borç işlerinde daha hızlı düzelmeler olabilir. Fırsatlar gezegeninin geri hareketinin bitiyor olması, kaçırdığınız fırsatlarla yeniden karşılaşabileceğinize işaret ediyor.

Herkes duygusal anlamda baskı hissedecek

Hem Yengeç burcundaki Güneş tutulması hem de Güneş-Plüton etkileşimiyle herkes kendini duygusal olarak baskı altında hissedecek. Kurduğumuz gönül bağlarını dönüştürecek etkiler altında olacaksınız. Bu süreçte çok duygusal olabilirsiniz. Duygu dünyanızı objektif kalarak dengelemek için çaba sarf etmelisiniz. Sevdiklerinizin sağlık durumuyla ilgilenmeniz gerekebilir.

En dikkatli olması gerekenler

Gelecek hafta başında Jüpiter ile Merkür arasındaki uyumsuz açı yüzünden pek çok konuda çevrenizdekilerle fikir birliğine varmakta zorlanabilirsiniz. Yanlış ve hatalı bilgiler yüzünden zor duruma düşmeye eğilimlisiniz. Eğitim ve ticaretle ilgili konularda zorlanabilirsiniz.

En şanslı aşıklar

Gelecek hafta Venüs, Başak burcuna geçecek. İlişkilerde hizmet etme duygusu üst sıralara taşınacak. Mükemmele yakın ilişkiler aramak, kusur ve hataları görmek çok daha kolay olacak. Başak, Boğa, Balık ve yükselen burcu bu olanlar için önümüzdeki 25 gün gayet şanslı geçecek.

GÜNLÜK ASTROLOJİ YORUMLARINIZ


KOÇ

Ödemelerinizi alabilirsiniz. İşinizi geliştirmek için verdiğiniz teklifler bugün onaylanacak. İletişim alanında yeni gelişmeler sizi bekliyor. Büyük organizasyonlara imza atacaksınız.

BOĞA

Ay bugün burcunuzda seyahat edecek. Kariyeriniz konusunda rasyonel kararlar alabilirsiniz. Parlak fikirlerinizi paylaşmak için yöneticinizle plan yapacaksınız.

İKİZLER

Bilinçaltınıza attığınız konular su yüzüne çıkacak. Çalışma ortamınızda duygusal bir durum patlak verebilir. Bir kadının stresli tavırlarından bunalabilirsiniz. Sanata vakit ayıracaksınız.

YENGEÇ

Hafta sonunda yönetici gezegeniniz Ay, Boğa burcunda seyahat edecek. Bu yüzden şefkat yerine güvenle ilgili temalar ön plana çıkacak. Duygularınızdan çok aklınıza kulak verin.

ASLAN

Hafta sonunda ortaklıklar, kariyerle ilgili gelecek planları konusunda önemli konuşmalar yapacaksınız. Sevgilinizle aranızdaki ilişkinin nasıl ilerlediğini incelemeye başlayacaksınız.

BAŞAK

Yurtdışı gezileri planlarken dikkatli davranmalısınız. Günün ana temasını akademik bağlantılar, sınavlar ve medyayla ilişkiler oluşturacak. İlginç kişilerle tanışacaksınız.

TERAZİ

Metafizik konular ilginizi çekecek. Politika ve siyasetle ilgilenebilir, topluluk yararına çeşitli faaliyetlere katılabilirsiniz. Ruhani çalışmalar önem kazanacak. Ortaklığınız mercek altında.

AKREP

Duygusal desteğe ihtiyaç duyacağınız bir süreç başlıyor. Sevgilinizin ilgisi size iyi gelecek. Kadınlara yönelik çalışmalara imza atacaksınız. Arkadaş gruplarınızla çok eğleneceksiniz.

YAY

Şirket içi toplantılara katılmak sizi yorabilir. Mesai arkadaşlarınızın kararlarını onaylarken güvendiğiniz kişilerden akıl alın. İhtiyaçlarınızı gidermek için alışverişe çıkabilirsiniz.

OĞLAK

Arkadaşlarınızdan gelen davetleri geri çevirmeyin. Neşeli ve eğlenceli ortamlarda bulunmaktan büyük keyif alabilirsiniz. Sevgilinizin romantik sözleri sizi mutlu edecek.

KOVA

Taşınma, tadilat gibi konularda ilerleme kaydetmek için uygun bir gün. Evde misafir ağırlayabilir, keyifli davetlere imza atabilirsiniz. Evde dekorasyon değişikliği yapabilirsiniz...

BALIK

Kardeşlerle ilişkileriniz konusunda olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Aile üyeleriyle iş projeleri geliştireceksiniz. Size kardeş kadar yakın dostlarınızla keyifli bir gün geçireceksiniz.

sozcu-banner-1