Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı Yengeç burcunda meydana gelecek olan Güneş tutulması. Güçlü bir Yeni Ay olan Güneş tutulması hayata sürpriz başlangıçlar ve beklenmedik yenilikler katacak. Sorumluluklarınız üzerinizde stres yaratabilir.

shutterstock_423303499

Koç ve Yükselen Koç

Tutulma zamanı, hayalini kurduğunuz eve geçmek için iyi bir fırsat. Güneş tutulması Plüton etkisinde olacağından hayatınızın gidişatını etkileyecek büyük değişimler söz konusu olabilir.

Boğa ve Yükselen Boğa

İletişim tutulmanın ana konusu olacak. Fikirlerinizle çok dikkat çekeceksiniz. Çocuk sahibi olmak gibi bir düşünceniz varsa, önümüzdeki 2.5 aylık süreçte gökyüzü size destek verecek.

İkizler ve Yükselen İkizler

Finansal konularla ilgili keyifli haberler alabilirsiniz. Güneş tutulması iş yükünüzü artırabilir. Sizi zorlayacak kişilerle bir araya gelmeniz sorun yaratabilir. Güvenliğinize dikkat etmelisiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Yengeç burcundaki Güneş tutulması ile birlikte kişiliğiniz ön plana çıkacak. Sağlığınız, görünümünüz, yeni başlangıçlar söz konusu olacak. Bu tutulmada fiziksel olarak dikkat çekeceksiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan

Güneş tutulması 12. evinizde gerçekleşecek. 12. ev astrolojide, kontrol dışı gelişen olaylar, gizli düşmanlıklar, hastalıklar, kısıtlanmalar ve dedikodularla ilişkilendirilir.

Başak ve Yükselen Başak

Gelecek hafta iyi dileklerinizin gerçekleşmesi kuvvetle muhtemel. Sosyal çevrenizden güzel destekler alabilirsiniz. Dostluklar ve aşk hayatınızda yeni krizler deneyimleyebilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi

İş arayanlar, işini değiştirmek isteyenler destekleyici etkiler altında olacak. Düşüncelerinizle yöneticilerinizin dikkatini çekeceksiniz. Ev ve iş arasında denge kurarken dikkatli olmalısınız.

Akrep ve Yükselen Akrep

Hukuksal konularla ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Psikolojik kökenli rahatsızlıklarınız tetiklenebilir. Gelecek hafta işinizle ilgili önemli bir krizi çözmeniz gerekebilir.

Yay ve Yükselen Yay

Harcamalarınızı denetim altına almanızda fayda var. Eşinizden veya ortağınızdan finansal anlamda destek görebileceksiniz. Finansal konularda risk almak için pek uygun bir hafta değil.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Ortaklıklar, evlilik, eşinizin hayatındaki başlangıçlar tutulmanın ana teması içinde yer alacak. Hayatınızda yeni enerjiler söz konusu olabilir. Evlilik yolunda ciddi adımlar atabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova

Bugünlerde işyerinizin kurumsal yapısında değişiklikler meydana gelebilir. Bu süreçte yeni projeler için görevlendirilebilirsiniz. Takdir göremeyeceğiniz bir süreç sizi bekliyor.

Balık ve Yükselen Balık

Yalnızlar için flörtöz etkiler devrede olacak; aşk için kapılarınızı aralayabilirsiniz. Özel hayatınız ve çevrenizde bazı krizler söz konusu. Bu krizler ego mücadelesinden kaynaklanacak.

GÜNLÜK ASTROLOJİ YORUMLARI


KOÇ

Romantik bir gün sizi bekliyor. Uzun zamandır hasret kaldığınız sevgi ve şefkate yakında kavuşacaksınız. Farklı bir yemek yapmayı deneyebilir, hayatın zevklerine odaklanabilirsiniz.

BOĞA

Bir yandan ev işlerinizi halletmeye çalışırken diğer taraftan yeteneklerinizi ortaya koyacaksınız. Ailenizle buluşup anılarınızı canlandırmak ve sohbet etmek hoşunuza gidecek.

İKİZLER

Aile fertleri arasındaki baskıcı tutumu dengelemeye çalışacaksınız. Karşınızda bir güç sembolü olarak duran kişi ya da olayı olduğu gibi kabul edin. Aksi takdirde üzülürsünüz.

YENGEÇ

Alacağınız kararlar yaşam şeklinizi değiştirmenize neden olabilir. Yurtdışı tatili planlayabilirsiniz. Akademik konularla ilgili adım atarken dikkatli davranın.

ASLAN

Gündelik hayatınızda yapacağınız görüşmeleri planlarken sıcak dostluklara zaman ayırın. Ev ihtiyaçlarını gidermek için alışverişe çıkabilirsiniz. Kibirli davranmayın.

BAŞAK

Duygularınızla alacağınız kararlara ve iç sesinize güvenin. Zira sevgiliniz sizden destek bekliyor. Arkadaşlarınızın alıngan ve inatçı tavırlarıyla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

TERAZİ

Romantik bir gün yaşamak isteseniz de aile üyeleriyle aranızdaki sorunlar buna izin vermeyecek. Ebeveynleriniz arasındaki fikir ayrılıkları sizi hakemlik yapmaya itebilir.

AKREP

İş hayatınızda yapmanız gereken atılımları planlayacaksınız. Özel hayatınıza zaman ayırmak için sevgilinizle uzaklara gidip romantizm yaşamak istiyorsunuz.

YAY

Soyut fikirlerin ön plana çıktığı bir süreç başlıyor. Rasyonel düşünceleri elden bırakmamalısınız. Çünkü üstlendiğiniz sorumlulukların ancak böyle üstesinden gelebilirsiniz.

OĞLAK

Ortaklığınız konusunda yeni kararlar alıp sorunlarını çözüme ulaştırma konusunda liderlik edebilirsiniz. Sanatsal bir konuda yaratıcı eğitim almak mutlu hissetmenize yardımcı olabilir.

KOVA

Duygularınızla düşüncelerinizi bir araya getirmek size her konuda avantaj sağlayacak. Yeniliklere ilgi duyabilirsiniz. Bu konular size farklı bir bakış açısı kazandıracak.

BALIK

Bugün kendinizi rutin işlerden uzaklaştırın. Sezgilerinize daha çok kulak vermeniz gereken bir dönem başlıyor. Meditasyon yapmak, sanatsal çalışmalara dahil olmak sizi rahatlatabilir.

sozcu-banner-1