buyuk2

Gelecek haftaya Yeni Ay’ın Koç burcundaki etkileri nedeniyle hızlı bir başlangıç yapacağız. Haftanın geneline hız hakim olacak. Bu sırada aceleci davranıp, düşünmeden hareket etme potansiyeliniz çok yüksek. İşle ilgili her konuda yeni başlangıçlar yapmak için uygun bir hafta sizi bekliyor.

buyuk1

Güneş ve Uranüs'ün birlikte hareketi…

Gelecek hafta Güneş ile Uranüs birlikte hareket edecek. Bu durum, ağzınızı açık bırakacak, şaşkınlık yaratacak konulara gebe bir haftaya imza atacak. Beklenmedik, sürpriz gelişmeler kapıda! Özellikle iş hayatında patronla-çalışan, evde baba-evlat ilişkilerinde gerilimli zamanlara dikkat…

en-stresli

En stresli

Yeni Ay özellikle ateş grubunda yer alan burçlar için destekleyici olurken, Koç, Aslan, Yay ve yükselen burcu bu olanlara stres getirecek. Yengeç, Oğlak, Terazi ve yükselen burcu bu olanların farklı konularda mücadele etmesi gerekebilir.

En özgür

Gelecek hafta Şiron’un Koç burcuna geçiş yapmasıyla 9 senelik yeni bir seyahat başlayacak. Bu süreç genel olarak herkesi özgürleştirecek. Bu dönemde insanlar kişisel gelişim konularına daha güçlü bir şekilde eğilecek.

en-cok-para

En çok para harcayacaklar

Venüs ile Jüpiter arasındaki gergin görünümle, tatlıya düşkünlük ve kilo artışları söz konusu olacak. Bu hafta kesenin ağzını açabilir, müsrifçe harcamalar yapabilirsiniz. Bu harcamalardan başta Akrep, Boğa ve yükselen burcu bu olanlar etkilenecekler.

en-degisime-acik

En değişime açık

Venüs ile Plüton’un arasındaki olumlu etkileşim nedeniyle, ilişkilerde sevmediğiniz, istemediğiniz ne varsa değiştirebilirsiniz. Genel olarak estetik yaptırmak, minik ekonomik fırsatları kovalamak, yatırım yapmak için gayet güzel etkiler söz konusu. Özellikle burcu Boğa, Oğlak ve yükselen burcu bu olanlar, gökyüzünün bu etkilerinden daha güçlü bir şekilde yararlanabilecekler.

GÜNLÜK ASTROLOJİ YORUMLARINIZ


İletişim ve yetenek gezegeni Merkür, düz hareketine başlıyor. İletişim konusunda yoğun bir gün sizi bekliyor. Araba ya da ev değiştirmek gibi planlarınız varsa, bu tür konularda önemli adımlar atacaksınız.

KOÇ

22 Mart’tan beri geri hareket eden iletişim gezegeni Merkür burcunuzda düz harekete geçiyor. Bu zaman zarfında hayatınızda hızlı bir tempo başlayacak.

BOĞA

Düz harekete geçen iletişim gezegeni Merkür, uzun zamandan beri yarım kalan işlerinize tekrar hız kazandıracak. İş temponuzda bu hafta yoğun bir dönem başlıyor.

İKİZLER

Hayatınıza hareketlilik gelecek. Çok sevdiğiniz arkadaşlarınızla birlikte eğlenceli organizasyonlara katılabilirsiniz. Kültürel faaliyetlere katılarak sıkıntılarınızı atabilirsiniz.

YENGEÇ

Kariyer hayatınızda aksi giden ilişkiler yeniden düzenlenecek. Bu süreçte fikrine güvendiğiniz kişilere akıl danışabilirsiniz. Bu dinamik dönemde yeni iş teklifleri kapınızı çalacak.

ASLAN

İletişim gezegeni Merkür, hukuki meselelerinizin çözülmesine destek olacak. Yurtdışı projelerinizde aksayan konuları çözümlersiniz. Vize işlemlerine dikkat edin.

BAŞAK

Ortak kazançlarınızda önemli bir artış meydana gelecek. Ticaretle uğraşıyorsanız, siparişlerinizde artış olacak. Kredi başvurularınızı bu dönemde
yapabilirsiniz.

TERAZİ

İkili ilişkilerinizde rahat bir iletişim dönemi başlayacak. Ortaklık tekliflerine çok sıcak bakacaksınız. Duygusal bir ilişkiye yelken açabilirsiniz. Kârlı sözleşmeler gündeme gelecek.

AKREP

Hayatınızdaki tüm aksilikleri çözmek için önemli adımlar atacaksınız. Merkür düz hareketiyle yardımınıza yetişecek. Çalışma arkadaşlarınızla yeni projeler hazırlayacaksınız.

YAY

Bugünden itibaren düz harekete geçen Merkür, sevdiğiniz kişiyle aranızdaki ilişkiye akıcılık getirecek. Bu haftadan itibaren işle ilgili diyaloglarınızda akıcılık başlayacak.

OĞLAK

Gökyüzünün durumu evdeki eksikleri gidermenize yardımcı olacak. Tamirat tadilat işlerini içiniz rahat bir şekilde bu dönemde yaptırabilirsiniz. Eşyalarınızı yenileyeceksiniz.

KOVA

Almayı düşündüğünüz arabaya yakında sahip olabilirsiniz. Başlayacağınız eğitimlerde başarı elde edeceksiniz. Zihniniz akıcı hale gelecek. Sağlam kararlar alacaksınız.

BALIK

Hem evde hem işte bereketiniz artacak. Kazancınızda akış ve iyileşme meydana gelecek. İş yerinde imza atacağınız yeni projeler size heyecan verecek. Enerjinizi açığa çıkarmalısınız.

sozcu-banner-1