Bir yaşıma daha girdim sevgili okurlar… O kadar şaşırdım ki “Ga­rip bir ülke haline geldik” diye acı acı düşünmeden edemedim.
Bu günleri de mi görecektik?
Beş arkadaşımız hakkında FETÖ’cülükten dava açıldı.
SÖZCÜ Genel Yayın Yönet­meni Metin Yılmaz, yazarları­mız Emin Çölaşan ve Necati Doğru ile SÖZCÜ İnternet Sitesi yöneticileri Mustafa Çetin ve Yücel Arı…
Metin Yılmaz’ı 35 yıldır, Necati Doğru’yu 41 yıldır, Emin Çölaşan’ı 29 yıldır tanı­rım. Üçüyle de daha önce başka gazetelerde uzun süre birlikte çalışmıştık.
Arkadaşlarımızın ortak özel­likleri çok iyi, başarılı gazeteci olmalarının ötesinde sağlam birer Atatürkçü yurtsever olmalarıdır.
Feto denilen rezili hayatla­rında bir kez bile görmeyen, telefonla bile tek kelime konuş­mamış olan bu arkadaşlarımızın Feto’cu olmaları mümkün değil­dir, bunu bilmeyen yoktur ama yine de Feto’culuk iddiasıyla 7,5 yıldan 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştır.
Bütün dünyada Türkiye aleyhi­ne cadı kazanı kaynatılırken böyle bir davanın açılması ülkemiz adı­na hiç iyi olmamış ve Türkiye, düşmanlarının eline bir koz daha vermiş bulunuyor. Yazık!