Sevgili okuyucularım,
Geçen hafta Zeytin Dalı Harekatı başladı. Kahraman askerlerimiz Afrin’e doğru ilerliyorlar. Televizyon izleyicisi bu konudaki önemli haberleri ekranlardan pür dikkat takip ediyor. Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit düşen aziz, kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Tüm kahraman şehitlerimizin mekanı cennet olsun.

sozcu-tv-27-ocak-soz-dizisi

‘Söz’ rekora imza attı

Televizyon dünyasında dizi rekabeti devam ediyor. Pazartesi akşamı Star TV’de yayınlan müthiş dizi ‘Söz’ 13 reyting alarak bir rekora imza attı. ‘Söz’ dizisi, diğer kategorilerde de büyük reytingler alarak zirveyi bırakmadı. Salı akşamlarının önemli dizisi, Gökçe Bahadır’ın başrol oynadığı ‘Ufak Tefek Cinayetler’ AB kategorisinde birinciliğini sürdürüyor. Müthiş bir senaryosu olan dizide, Gökçe Bahadır’ın hem güzelliği hem de oyun gücü tüm dikkatlerin üzerinde toplanmasına neden oluyor. Bahadır kanaatimce en popüler oyuncu oldu. Milyonlarca insan Gökçe’yi hayranlıkla takip ediyor.
Çarşamba akşamları TRT1’de yayınlanan ‘Diriliş Ertuğrul’ ise çok büyük reytingler alarak başarılı şekilde yoluna devam ediyor. Engin Altan Düzyatan’ın başrolünde oynadığı dizi, çarşamba akşamları 17 reytingle zirvenin sahibi oluyor. Cuma günleri ise Star TV’de yayınlanan ünlü sanatçı ve oyuncu Özcan Deniz’in başrolünde oynadığı ‘İstanbullu Gelin’ zirvenin sahibi oluyor. Özcan Deniz’in ‘Asmalı Konak’ projesiyle başlayan dizi oyunculuğu rotası mükemmel bir performansla ilerliyor. “Bravo Özcan Deniz!” diyoruz. Sevgiyle kalın...