ABD'nin Kentucky eyaletinin Louisville kentindeki Iroquois Lisesi, bir öğretmen ile öğrencisi arasında yaşanan kavganın yankılarıyla çalkalanıyor. Ülke basınında da geniş yer alan habere göre, adı açıklanmayan bir öğretmen ile 16 yaşındaki öğrenci ders sırasında tartışmaya başladı.

Kısa süre sonra tartışmada tansiyon yükselerek kavgaya dönüştü. Kadın öğretmen ile öğrenci birbirine girerken, sınıftaki diğer öğrenciler neye uğradıklarını şaşırdı.

O anlar sınıftakiler tarafından görüntülenirken, söz konusu kayıtlar sosyal medyada yayılınca okul soruşturma başlattı.



Okul yönetimi tarafından yapılan açıklamada, olaya karışan öğrencinin polis tarafından gözaltına alındığı ve üçüncü derece saldırı suçlamasının yöneltildiği belirtildi.

Kavgayla ilgili araştırmanın tamamlanmasının ardından öğretmenin okuldaki akıbetine karar verileceği öğrenildi.

[old_news_related_template title="Uçakta olay çıkardı... Ünlü oyuncuyu yaka paça indirdiler!" desc="Rusya'da ünlü oyuncu Lidiya Velejeva, rötar yapan uçakta olay çıkarınca görevliler tarafından aşağı indirildi. Velejeva'nın görüntüleri ülkenin gündemine oturdu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/10/31/iecrop/velezheva-twitter_16_9_1572523276.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/dunya/ucakta-olay-cikardi-unlu-oyuncu-yaka-paca-indirildi-5422862/"]

 

[old_news_related_template title="Sosyal medya bu görüntüyü konuşuyor... Kontrole gitti gözlerine inanamadı!" desc="İskoçya'da hamile bir kadının ultrason filmine yansıdığı iddiasıyla sosyal medyada paylaştığı görsel büyük yankı uyandırdı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/10/31/iecrop/jemma-houston-instagram_16_9_1572513673.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/dunya/sosyal-medya-bu-goruntuyu-konusuyor-kontrole-gitti-gozlerine-inanamadi-5422303/"]