20 yaşındaki Chlo Matthews, hafta sonunu arkadaşlarıyla eğlenmeye gitti. Barda Danny adlı bir gençle tanıştı ve birlikte güzel vakit geçirdiler. İngiliz The Mirror gazetesinin haberine göre; Danny, Chlo'ye içki ısmarladı. Gecenin sonunda ikili ayrı ayrı evlerine gitti.

Ertesi gün ise Danny'den Chlo'ye bir cep telefonu mesajı geldi. Mesajda genç adam, barda eğlendikten sonra sevişmedikleri için ısmarladığı içkilerin parasını geri istiyordu.

Okudukları karşısında gözlerine inanamayan Chloe Matthews, başına gelen bu tuhaf olayı Twitter hesabından paylaştı. Esprili bir dille "gece hayatından resmen emekli olduğunu" duyuran genç kadının tweet'i kısa süre için 60 bin beğeni aldı, 9 bin kez de tekrar paylaşıldı.

[old_news_related_template title="Ereksiyon 9 gün geçmeyince..." desc="İngiltere'de bir adam bisikletten düştükten sonra dokuz gün boyunca cinsel organı erekte halde kaldı. Durumun kaza sonucu genital bölge ile anüs arasındaki bölgenin (perineum) hasar görmesi nedeniyle yaşandığı belirtildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/06/02/iecrop/asd-1_16_9_1559478399.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/dunya/ereksiyon-9-gun-gecmeyince-5024330/"]