Geçen hafta terk edilmiş Pripyat kentinde iç çamaşırlarıyla fotoğraf çektiren model, bugün de yine aynı şehirden gaz maskesi takarak üstsüz fotoğraflarını paylaştı.

İlk fotoğrafına sert yorumlar alan genç modelin bugünkü paylaşımının ise bu tepkilere bir mesaj niteliği taşıdığı düşünülüyor.



Ancak nz.nik'in son fotoğrafı da ciddi ölçüde tepki aldı. Bir kullanıcı, "Trajediden kâr sağlamanın yolu" yorumunda bulunurken, bir diğer kullanıcı ise "Aklınızı mı kaybettiniz? Bu hiç hoş bir şey değil ve budalalık" yazdı.

[old_news_related_template title="Çernobil felaketinin olduğu bölgede doğan tek çocuğun son hali şaşkına çeviriyor" desc="Rus ajansları, Çernobil faciası sonrasında bölgede dünyaya gelen Mariyka'nın son halini dünya kamuoyuyla paylaştı. Çernobil felaketinden sonra boşaltılan bölgede doğan ve burada yaşayan Mariyka, 19 yaşına girdi. Şu an Kiev'de yaşayan Mariyka, 'İyiyim' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/06/10/iecrop/cernobil-shutterstock_16_9_1560150077.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/dunya/cernobil-felaketinin-oldugu-bolgede-dogan-tek-cocugun-son-hali-saskina-ceviriyor-5086854/"]

Birleşmiş Milletler rakamlarına göre; nükleer facianın ardından geçen yıllarda en az 4 bin kişi radyasyon bağlantılı hastalıklar sonucu hayatını kaybetti. Greenpeace ise 93 bin kişinin öldüğünü savunuyor.