Şaşırtıcı kaçakçılık girişimi, 32 yaşındaki kadının Meksika ile Texas arasındaki Paso Del Norte Sınır Kapısı'nda kontrolden geçtiği sırada ortaya çıktı.

Narkotik köpekleri, ABD medyasında adı belirtilmeyen kadının vücudunu koklayınca havlamaya başladı. Bunun üzerine yapılan ayrıntılı inceleme sonucunda kadının cinsel organına gizlenmiş silindirik objeler tespit edildi. Paketlerin içinde ise metamfetamin olduğu belirlendi.

Kadın, uyuşturucu kaçakçılığı teşebbüsü suçlamasıyla ABD İç Güvenlik Bakanlığı'na bağı Göçmenlik ve Gümrük Muhafaza yetkililerine teslim edildi.

"Kristal meth" olarak da bilinen metamfetamin, uyarıcı ve halüsinasyon özelliği olan sentetik bir maddedir. Metamfetaminin birçok uyarıcı gibi bağımlılık yapma özelliği bulunuyor.

[old_news_related_template title="Vücuduna uyuşturucu saran kurye havalimanında yakalandı" desc="Van'dan uçakla İzmir'e gitmek isterken, vücuduna sardığı uyuşturucuyla yakalanan şüpheli tutuklandı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/12/08/iecrop/uyusturucu_16_9_1575794112.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/vucuduna-uyusturucu-saran-kurye-havalimaninda-yakalandi-5496683/"]