Dave adı verilen bir ördek, Dora, Freda ve Edith adlı dişi ördeklerle çiftleşmeyi bırakmayınca cinsel organında travma oluştu. Bunun üzerine sahibi Josh Watson (39), Dave'i dişi ördeklerin yanından alarak veterinere götürdü.

High Croft Rabbit, Small Mammal & Exotic Pets adlı veteriner kliniğinde talihsiz hayvanın cinsel organı kesildi. Veteriner, Dave için antibiyotik ve ağrı kesici ilaçlar da yazdı ve Watson'a cinsel organını her gün yıkaması yönünde tavsiyede bulundu.



Klinik  ördek sahiplerinin dikkatini çekmek için olaya ilişki bilgi ve ördeğin görsellerini içeren bir Facebook paylaşımı yaptı. High Croft Rabbit, Small Mammal & Exotic Pets'in Facebook hesabından şu açıklama geldi:

"Bu paylaşım, takipçilerimizin yüzde 50'sinin irkilmesine yol açacak fakat yine de önemli. Ördek Dave birçok dişiyle yaşıyor ve dişilerle çok ilgileniyor. Bu da cinsel organının travmatize olması ve enfeksiyon kapmasına yol açtı. Bu nedenle Dave cinsel organı alınmak üzere ameliyat edildi."

[old_news_related_template title="Ünlü seks uzmanı cinsel içerikli sapıkça mesajları ifşa etti" desc="Avustralya'nın en çok takip edilen haber sitelerinden News.com.au'da köşe yazarlığı yapan cinsellik uzmanı Nadia Bokody, erkeklerden aldığı sapkınca mesajları ifşa etti. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/12/04/iecrop/spot_16_9_1575444771.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/dunya/unlu-seks-uzmani-cinsel-icerikli-sapikca-mesajlari-ifsa-etti-5488691/"]