Her şey 24 Kasım'da Philadelphia'daki bir mekanda gerçekleşen düğün töreninde başladı... Yaşananların bugün gündeme gelmesinin sebebi ise sapık damada açılan davanın detaylarının kamuoyuyla henüz paylaşılmış olması.

31 yaşındaki Matthew Aimers, hayatının aşkıyla resmen evlendikten sonra düğününde eğlenmeye başladı. Alkolün su gibi aktığı gecenin sonunda ise ortalık karıştı. Zira damat, gece boyunca gözleriyle adeta taciz ettiği genç bir garsonu tuvalete kadar takip edip cinsel saldırıda bulundu.

Bir süredir birlikte olduğu sevgilisiyle evlenen Aimers'ın evliliğinin bu cinsel saldırı sonrasında sona erdiği iddia edildi.


Gecenin sonunda henüz reşit olmayan garsonun peşinden kadınlar tuvaletine giren sapık damat önce genç kızı öpmek istedi. Daha sonra garsonu elle taciz etti. Genç kadına cinsel organını gösteren sapık damat 100 dolar karşılığında, "Gerçekten içinden geliyormuş gibi öpmesini" istedi. Genç kız bu isteği reddetti. Genç garson tarafından reddedilen Aimers, şiddet uygulamaya başladı ve yumruklayarak tartakladı.

Olayın ardından gözaltına alınan Aimers, masum olduğunu söyledi. Philadelphia Inquirer gazetesine konuşan Aimers'ın avukatı Louis Busico, "Müvekkilim iddiaları reddediyor ve masum olduğunu söylüyor. Kendisi hakkında çıkan karalama kampanyasıyla mücadele ediyor" dedi.

21 Şubat'ta cinsel saldırı suçlamalarıyla hakim karşısına çıkacak Aimers'ın evliliğini akıbeti ise şu an bilinmiyor.