Rus gazeteci Dimitry Smirnov'un sosyal medyadan paylaştığı görüntülerde, Erdoğan binecekleri aracı işaret ederek, "Zırhlı mı acaba?" diye sordu.

Sputnik'teki habere göre, Erdoğan'ın bu sorusu üzerine Putin, aracın camına vurarak "Yok, bölge zırhlı" yanıtını verdi. Putin'in bu yanıtının ardından başta Ruhani olmak üzere liderler arasında kısa süreli bir gülüşme yaşandı.

[old_news_related_template title="Soçi'de umut dolu mesajlar: Hiç bu kadar filizlenmemişti" desc="Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya lideri Putin ve İran Cumhurbaşkanı Ruhani'nin katılımıyla Suriye konulu Türkiye-Rusya-İran Üçlü Zirvesi dün Soçi'de gerçekleşti. Üç lider de olumlu mesajlar verirken, ortak basın toplantısında konuşan Erdoğan, 'Çözüm umudu hiç bu kadar filizlenmemişti. 5. zirveyi Türkiye'de yapabiliriz' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/02/iecrop/soci-aa_16_9_1550159915.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/dunya/son-dakika-socideki-uclu-zirve-sona-erdi-3532973/"]

BEŞİNCİSİ YAPILACAK

Erdoğan Soçi'de düzenlenen zirve sonrası, "Çok çok verimli, çok çok faydalı oldu. İkinci turunda tekrar Soçi'den başlayıp beşincisini de inşallah Türkiye'de yapacağız" açıklamasını yapmıştı.