Peru'nun başkenti Lima'daki bir McDonald's şubesinde çalışan 19 yaşındaki Alexandra Porras Inga ile 18 yaşındaki Gabriel Campos Zapata, Pazar günü gece mesaisinin bitmesiyle mutfağı temizlemeye başladı.

New York Times'ın haberine göre, temizlik sırasında Inga içecek makinesinden elektrik akımına kapıldı. İş arkadaşını kurtarmak için Zapata da hamle yaparken, kendisini de elektrik çarptı.

[old_news_related_template title="Türkiye'de de şubesi olan fast food zincirinde skandal görüntü!" desc="Ülkemizde de yüzlerce şubesi bulunan bir fast food zincirinin İngiltere'de bulunan restoranlarından birinde skandal bir görüntü ortaya çıktı. Çocukları için kızarmış tavuk alan bir anne, ürünlerin yeşil olduğunu görünce gözlerine inanamadı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/10/16/iecrop/0_alicia-laking-1_16_9_1571229651.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/dunya/turkiyede-de-subesi-olan-fast-food-zincirinde-skandal-goruntu-5393183/"]

Diğer iş arkadaşlarının iki genci hareketsiz şekilde bulması sonrası sağlık ekiplerine haber verildi. Restorana gelen ekipler, iki çalışanın da hayatını kaybettiğini belirledi.

YÜKLÜ PARA CEZASI ÇIKABİLİR

Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattığını duyururken, restoranın ihmali tespit edilirse yüklü miktarda para cezası verilebileceği ifade ediliyor.

Restoranların Peru'da işletilmesini üstlenen şirketten yapılan açıklamada ise, yaşanan olaydan büyük üzüntü duyulduğu ve yetkililerle durumun aydınlatılması için işbirliği yapıldığı belirtildi.

Öte yandan olay sonrası şirketin aldığı karar gereği, ülke genelindeki fast food zincirine bağlı tüm şubelerin iki gün süreyle kapalı kalacağı duyuruldu.

[old_news_related_template title="Fast food restoranında akılalmaz görüntü... Yakalanmamak için yarı çıplak kaçtı!" desc="Türkiye'de de yüzlerce şubesi bulunan bir fast food restoranındaki akılalmaz olay İngiltere'yi karıştırdı. Tuvalete giren bir müşteri, dakikalar sonra yarı çıplak bir şekilde restorandan kaçtı. Olayın sebebi ise restoran görevlileri tuvaleti kontrol ettiğinde ortaya çıktı..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/11/09/iecrop/1_mcdonalds_maidstone_toilet_4_trianglenews_16_9_1573302249.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/dunya/fast-food-restoraninda-akilalmaz-goruntu-yakalanmamak-icin-yari-ciplak-kacti-5440832/"]