Geçtiğimiz günlerde Yeni Zelanda'da bir camide namaz kılan Müslümanlara yönelik terör saldırısı gerçekleşmiş, 50 kişi yaşamını yitirmişti. Bu sabah Hollanda'da bir saldırı meydana geldi. Saldırı bir Türk tarafından gerçekleşti, bir kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı. Zanlı hala aranıyor. Hollanda polisi, ‘terör’ saldırısı olmasından şüpheleniyor.

GÖKMEN TANIŞ KİMDİR?

BBC Türkçe'ye konuşan Utrecht'te yaşayan Türk bir iş adamı, Gökmen Tanış'ın 2 Temmuz 1981 Yozgat doğumlu olduğunu, daha önce Çeçenistan'a gidip savaştığını söyledi.

[old_news_related_template title="Son dakika... Hollanda'da silahlı saldırı: Ölü sayısı 3 oldu!" desc="Bütün dünyanın kanını donduran Yeni Zelanda'daki Müslümanlara yönelik cami saldırıları sonrasında Avrupa'nın kalbinde bugün korkunç bir saldırı meydana geldi. Hollanda'nın Utrecth kentinde sabah saatlerinde bir tramvayda silahlı saldırı meydana geldi. Olayda ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 9 kişi de yaralandı. Hollanda hükümeti olayın bir terör saldırısı olabileceği ihtimali üzerine olağanüstü toplandı. Hollanda polisi saldırıyla ilgili 37 yaşındaki Türkiye doğumlu, Gökmen Tanış'ın resmini kamuoyuyla paylaştı ve 'Sakın yaklaşmayın görünce polisi arayın' uyarısı yaptı. İşte Hollanda'daki korkutan olayın detayları..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/03/iecrop/gokmen_16_9_1552916274.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/dunya/son-dakika-hollandada-silahli-saldiri-yaralilar-var-3957533/"]