Olay Avustralya'nın Sydney kentinde bir kafede meydana geldi. Kafenin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde iri yapılı bir erkeğin masada oturan 3 kadının yanına gelerek bir şeyler söylediği anlaşılıyor.

Öfkeli adam hızını alamayıp masada oturan hamile kadına defalarca yumruk atmaya başlıyor. Adamı, hamile kadının üzerinden almayı başaramayan kafedeki müşteriler bir süre duraklayan adamı kenara çekmeyi başarıyor.

[old_news_related_template title="Çin'den Müslüman Türkler için skandal ifade: Merhamet göstermeyin" desc="Çin'in Sincan Uygur Özerk bölgesinde yaşayan Müslüman Uygur Türkleri'nin yaşadığı baskı ve işkenceleri Amerikan New York Times (NYT) gazetesi yayımladığı bir belge ile gözler önüne serdi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/11/16/iecrop/uygurlar-reuters_16_9_1573928104.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/dunya/cinden-musluman-turkler-icin-skandal-ifade-merhamet-gostermeyin-5455427/"]

14 KEZ YUMRUKLANDI

Saldırıya uğrayan 38 haftalık hamile Rana Elasmar'ın başına 14 kez yumruk yediği öğrenildi.

Hastaneye kaldırılan anne ve bebeğinin durumunun iyi olduğu ancak annenin hem fiziksel hem de ruhsal olarak tramvatize olduğu belirtildi.

Polis olay sonrası 43 yaşındaki Stipe Lozina adındaki saldırganı yakalayarak tutukladı.