Fransa'da televizyon sunuculuğu yapan hayvan hakları aktivisti Aymeric Caron, tam da bunu söylüyor. İngiliz The Independent gazetesinin haberine göre; Caron, insanları sivrisinekleri öldürmemeleri konusunda teşvik ediyor.

Caron, sivrisineklerin insan kanını yumurtaları için protein elde etmek için emdiğini belirterek, öldürülmemeleri gerektiğini savunuyor. O, sivrisineklerin öldürülmesinin bir anti-türcü için 'huzursuz edici' olduğunu belirtiyor.

[old_news_related_template title="Çok basit görünüyor ama kafalar allak bullak!" desc="Sosyal medyayı allak bullak eden cebir hesabı, akılları karıştırmaya devam ederken, bir matematik doçenti konuya açıklık getirdi. Hesabı kuvvetli olanların da kolaylıkla bulabileceği sonuç ya da sonuçlar, binlerce insanı şaşkına çevirdi. Peki sizin çözümünüz ne?" image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/08/03/iecrop/hesap_16_9_1564819667.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/dunya/son-dakika-cok-basit-gorunuyor-ama-kafalar-allak-bullak-5263754/"]

Kendini anti-türcü olarak tanımlayan Caron, sıtma riski nedeniyle Afrika dışındaki her yerde sivrisineklerin kendisini ısırmalarına izin veriyor.

Yayınladığı bir videoda Caron, "Sadece çocuklarını beslemeye çalışan bir haşereye ara sıra kan bağışlamanın bir dram olmadığı anlaşılabilir" diyor.