Korkunç olay İrlanda'nın Cork kentinde yaşandı. 64 yaşındaki Francis Dunne, cumartesi günü bir komşusu tarafından kafası kesik halde terk edilmiş bir evde bulundu.

İngiliz Daily Star gazetesinin haberinde, Dunne'nın cansız bedeninin Noel'den bu yana evde bulunduğunun tahmin edildiği belirtildi.

Francis Dunne'nin bölgede evsizlere yardım eden gönüllüler tarafından iyi tanınan bir kişi olduğu ve alkol bağımlılığıyla mücadele ettiği öğrenildi.

[old_news_related_template title="Korku filmi gibi: Sahile vuran gemiden 5 ceset iki kesik kafa çıktı" desc="Japonya'nın kuzeybatısındaki Sado Adası sahillerine bir gemi vurdu. Üzerinde Kuzey Kore'ye ait ibarelerin yer aldığı ve oldukça hasar görmüş gemiyi inceleyen yetkililer ise gördüklerine inanamadı. Yerel basının 'hayalet gemi' diye tanımladığı gemide çok sayıda ceset ve uzuv bulundu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/12/29/iecrop/gemi-cnn_16_9_1577594487.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/dunya/son-dakika-korku-filmi-gibi-sahile-vuran-gemiden-5-ceset-iki-kesik-kafa-cikti-5536665/"]