İşverenler ile çalışanları bir araya getiren paylaşım platformu LinkedIn'de yer alan ilan 24 Aralık'a kadar yayında kalacak.

İlanın açıklamasında,  "Kraliçe'nin kamuoyu nezdinde ve dünya sahnesindeki görünürlüğünü sürdürmenin yeni yollarını bulmak durmaksızın çalışmayı gerektiriyor" deniliyor.

YEMEKLER SARAYDAN

Teknoloji dünyasının uzmanlarını başvuruya davet eden açıklamada görev tanımı ise, "Yaratıcı ve yenilikçi, kalem ustası ve iyi bir editör olmak, farklı gruplar, amaçlar ve formatlar için dijital içerik üretebilecek uzmanlık" diye tarif ediliyor.

Bir sosyal medya ekibini yönetmesi istenen kişiye, 50 bin sterline (yaklaşık 400 bin TL) varan yıllık maaş ödeneceği belirtiliyor. Yıllık 33 gün izin hakkı bulunan müstakbel çalışan, öğle yemeklerini de ücretsiz olarak Buckingham Sarayı'nda yiyecek.

[old_news_related_template title="Kraliyeti sarsan seks skandalı sonrası bomba kulis: Charles'ın tahta çıkacağı tarih belli oldu" desc="Prens Andrew'la ilgili taciz ve tecavüz iddiaları İngiliz Kraliyet ailesini derinden sarsarken, taht oyunlarıyla ilgili yeni bir iddiayı da beraberinde getirdi. Andrew'un Kraliyet görevlerine son verilmesinin arkasında Prens Charles'ın olduğu ve tahta çıkmak için Kraliçe Elizabeth'le tarih üzerinde anlaştıkları öne sürüldü. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/11/27/iecrop/charles-elizabeth-reuters2_16_9_1574846906.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/dunya/kraliyeti-sarsan-seks-skandali-sonra-bomba-kulis-charlesin-tahta-cikacagi-tarih-belli-oldu-5475652/"]