Modern yaşamdan uzaklaşma kararı alan ve 300.000'i aşkın takipçisine Güney Amerika'daki ormanlardan paylaşımlarda bulunan Avustralyalı "Freelee the Banana Gir"'ün son paylaşımları olay yarattı. Makyaj yapmayı bıraktığını, artık giysi giymediğini söyleyen ve bu sayede mutluluğa ulaştığını söyleyen genç kadın güzellik anlayışının da değiştiğini söyledi.

Genç kadın sosyal medya hesabından, Genç kadın sosyal medya hesabından, "Ben pis ya da iğrenç değilim" dedi.


Avustralyalı genç kadının son paylaşımı ise takipçilerini adeta ikiye böldü... Ormanda yaşadığı süre boyunca istenmeyen tüylerini kesmediğini ve bu haliyle kendini sevdiğini söyleyen genç kadın bu sayede mutluluğunun arttığını söyledi.

Ormanda yaşayan genç kadın güzellik algısının da değiştiğini söyledi. Ormanda yaşayan genç kadın güzellik algısının da değiştiğini söyledi.


Takipçilerinin de aynısını yapmasını isteyen genç kadın, "12 yaşımdan beri bana bacak ve koltukaltındaki kılların iğrenç ve pis olduğu söylendi. Bunun kabul edilemez olduğunu düşünüp onları hep kestim. Fakat artık bu işe son verdim ve artık onları benimsiyorum" dedi.

Genç kadının yaptığı paylaşım takipçilerini ikiye böldü... Çok sayıda takipçisi Avustralyalı blogger'ı destekleyerek kararından dolayı tebrik ederken çok sayıda Instagram kullanıcısı genç kadının bu kararını sert bir dille eleştirdi.