Eşek şakasının da bir sınırı olmalı... ABD'nin Ohio eyaletindeki Hyatts Orta Okulu'nda bir grup öğrencinin şakası ulusal basının gündemine oturdu. Ohio'nun Powell kentindeki okulda düzenlenen "Gurme Yemek Yarışması" ağızlarda buruk bir tat bırakarak sona erdi.

Öğrencilerin yaptığı yemekleri deneyen ve puanlayan jüri gelen ihbar üzerine bazı öğrencilerin hazırladığı kreplerin harcında idrar ve sperm örneği olduğunu öğrendi. Yarışma iptal edilirken yerel yetkililer olayla ilgili soruşturma başlattı. WBNS'e konuşan bölge şerifi, "Bazı öğrencilerin idrar ve spremlerini kullanarak krep yaptığı tespit edildi. Olayı inceliyoruz" ifadesini kullandı.

Öğrencilerden birinin avukatı Brad Koffel, "Bunun bir şaka olma ihtimali yüksek. Sadece eğlenmek için böyle bir video çekmiş ve aslında kreplerin içine bu tür bir sıvı koymamış olabilirler. Kimseye bunların yedirilmediğini düşünüyoruz. Okul hiçbir inceleme yapmadan bunu nasıl bilecek" dedi.

Öğrenciler hakkında soruşturmanın devam ettiğini duyuran okul yönetimi, "Şu an en büyük önceliğimiz öğrencilerimizin ve çalışanlarımızın güvenliği" ifadesini kullandı.

[old_news_related_template title="Gizli kameraya yakalandı: Köpeğin bakıcısı çırılçıplak soyundu" desc="ABD'de evcil hayvanlara bakıcılık yapan ve gezdiren serbest çalışanları bir araya gelen Wag! isimli uygulamayı kullanan bir aile hayatlarının şokunu yaşadı. Düğüne gittikleri için köpeklerine bu platformdan bakıcı bulan ailenin evine gelen kadın, evi boş bulunca adeta çıldırdı. Salondaki kanepe üzerine çırılçıplak oturan kadın daha sonra eve erkek arkadaşını çağırdı. İkili ev sahibinin yatak odasına girerek kameralar önünde sevişti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/05/20/iecrop/bakici-abc71_16_9_1558338768.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/dunya/gizli-kameraya-yakalandi-kopegin-bakicisi-cirilciplak-soyundu-4861213/"]