İngiliz Daily Star gazetesinin haberine göre; bir İngiliz turist, otelin balkonundan aşağıda geçen insanların üzerine idrarını yaptı.

İlk olarak rezil adamın manzaranın tadını çıkardığı görüntülere yansıyor. Sonrasında kaydı çeken şahsın teşvikiyle cinsel organını balkonun kenarına koyup işemeye başlıyor.

İnsanlıktan nasibini almayan iki arkadaş, idrar kaldırımdaki iki kadının üzerine gelince kahkahalara boğuluyor.

[old_news_related_template title="Ünlü spiker kadınların etek altından fotoğraf çekerken yakalandı" desc="Son dönemde sokak ortasında kadınlara şiddet ve tacizin arttığı Güney Kore'de ünlü bir spiker sapıklık yaparken yakayı ele verdi. 55 yaşındaki ünlü ana haber bülteni sunucusu Kim Sung-joon, metroda bir kadının etek altından fotoğraflarını çekerken yakalandı. Görgü tanıkları adamı şikayet ederken, iddiaları yalanlayan Kim'in telefonundan kadının uygunsuz fotoğrafları çıktı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/07/09/iecrop/sapik-yonhapnews_16_9_1562673929.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/dunya/son-dakika-unlu-spiker-kadinlarin-etek-altindan-fotograf-cekerken-yakalandi-5221881/"]