Vice News'ün haberine göre; Windows ve Linux uygulaması olarak Mart ayında çıkarılan DeepNude, yapay zekâ kullanarak, üzerinde kıyafeti olan kadınların oldukça gerçekçi çıplak imajlarını yaratıyor.

Uygulamayı indirip denemek ücretsiz, fakat uygulamanın geniş fligranını yok etmek ve sonuçları dışa aktarmak için 50 dolar ödemek gerekiyor. Çevrimdışı çalışan ve 155 MB'lık uygulama, kütüphaneler için 2.1 GB'lık ek dosyalar indiriyor.

Uygulamayı yazan kişi, Vice News'e yaptığı açıklamada, 'DeepNude'un California Üniversitesi'nden araştırmacıların geliştirdiği ve siyah beyaz imajları renkli fotoğraflara çeviren Pix2Pix algoritmasını temel aldığını söyledi.

[old_news_related_template title="'Yarışma programında cinsel ilişkiye girdiler'" desc="İngiltere'de yayınlanan reality şov programı Love Island'ın son bölümünde iki yarışmacının cinsel ilişkiye girdiği iddia edildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/06/21/iecrop/seks_16_9_1561113560.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/dunya/yarisma-programinda-cinsel-iliskiye-girdiler-5190663/"]

Modeli 10 bin çıplak kadın imajıyla geliştirdiğini anlatan şahıs, uygulamanın erkek versiyonunu da yapmak istediğini ifade etti.

Adı bilinmeyen 'mucit', "Ben bir röntgenci değilim. Bir teknoloji heveslisiyim. Algoritmayı geliştirmeyi sürdüreceğim. Son dönemde, geçmiş başarısızlıklar ve ekonomik sorunlardan dolayı, bu algoritmadan ekonomik olarak geri dönüş alıp alamayacağımı sordum kendi kendime. Bu nedenle de DeepNude'u yaptım."

[old_news_related_template title="Seks Adası tatilinin programı açıklandı" desc="Daha önce Venezuela açıklarında bir adada gerçekleştirilen ve 'sınırsız seks' imkânı sunan Seks Adası tatilinin bu yıl ABD'nin Nevada çölünde bulunan bir mekânda gerçekleştirileceği açıklandı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/06/11/iecrop/seksadasi_16_9_1560250285.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/dunya/seks-adasi-tatilinin-programi-aciklandi-5108400/"]