İngiltere'nin başkenti Londra'da gerçekleşen NATO Zirvesi sürpriz bir iptal ile sonlandı... ABD Başkanı Donald Trump, daha önceden 18:30'da düzenleyeceğini açıkladığı basın toplantısını iptal ettiğini duyurdu.

Trump'ın Londra'daki liderlerin kendisi hakkındaki açıklamaları nedeniyle basın toplantısını iptal ettiğini açıkladı.


[old_news_related_template title="Trump'ın Türkiye açıklamaları liderlerin gündemine oturdu: Dedikodu yaparken yakalandılar" desc="Dünyanın gözü İngiltere'nin başkenti Londra'da... Dün başlayan ve bugün de devam edecek olan NATO Zirvesi'nde liderler arasında ikili görüşmeler ve toplantılar devam ederken dün liderlerin haberi olmadan çekilen bir görüntü uluslararası kamuoyunda gündem yarattı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/12/04/iecrop/macron-video_16_9_1575444110.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/dunya/son-dakika-trumpin-turkiye-aciklamalari-liderlerin-gundemine-oturdu-dedikodu-yaparken-yakalandilar-5488594/"]

MACRON'DAN SONRA TRUDEAU DA ELEŞTİRMİŞTİ

Kanada Başbakanı Trudeau'nun kendisi hakkında NATO toplantısından önce sarf ettiği "Ekibinin çenesi çok düşük" sözlerinin kameralara yansıması sonrası Trump, "O iki yüzlü" ifadesini kullandı.

Trump'ın başta Fransız Cumhurbaşkanı Macron olmak üzere zirvede birçok lider tarafından eleştirildiği basına yansımıştı.