Ziyaret öncesi İngiliz The Sun gazetesine verdiği mülakatta Prens Harry'nin eşi Düşes Meghan Markle'a "edebsiz" diyen Trump, dün Buckingham'daki eserleri incelerken, sarayda soğuk rüzgârlar esti.

Trump, Kraliçe Elizabeth'in mihmandarlığında eşi Melania ile değerli hazinelere bakarken, Prens Harry'nin ABD Başkanı ile yüz yüze gelmemek için yoğun çaba harcadığı görüldü.

Sussex Düşesi Meghan ise ilk çocukları Arrchie'yi dört hafta önce dünyaya getirdiği için Trump'a eşlik eden Kraliyet üyeleri arasında yer almadı.

Prens Harry de Başkan Trump'la yemeğine katılsa da akşam Buckingham Sarayı'ndan onuruna verilen ziyafette hazır bulunmadı.

Düşes Meghan, 2016'da ABD Başkanlık Seçimleri öncesi, "Trump'ın seçilmesi halinde Kanada'ya taşınırım" demiş, ayrıca Trump'ı ayrıştırıcı olmakla itham etmişti.



BAHÇEYE DEV PENİS ÇİZDİ

Öte yandan 18 yaşındaki İngiliz genç Ollie Nancarrow, ABD Başkanı Trump'ın Londra ziyareti öncesi evlerinin bahçesine dev bir penis şekli çizdi.

Nancarrow, iklim değişikliğine dikkat çekmek için çim biçme makinesiyle bahçelerinde dev bir kutup ayısı ve penis oluşturarak, "İklim değişikliği gerçektir" yazdı.

Trump'ın iklim değişikliğini inkâr etmesinin hoş karşılanmadığını belirten genç, eserini ABD Başkanı'nın görmesini umduğunu söyledi.

Bancarrow'un 'eseri', Trump'ın uçağının indiğini Stansted Havalimanı'nın çok yakınında bulunuyor.