Uçak kazası, Kanada’nın Ontario bölgesinde yer alan Domain Gölü’nde yerel saat ile 9:50’de meydana geldi. Yerel medya, Piper PA-12 tipi küçük uçağın içerisinde bulunan pilot ve yolcunun hayatını kaybettiğini; kimliklerinin ise henüz belirlenemediğini duyurdu.

[old_news_related_template title="Korkunç uçak kazası sonrasında sıcak gelişme... Askıya aldılar!" desc="Etiyopya'nın başkenti Addis Ababa'dan Kenya'nın başkenti Nairobi'ye giden Etiyopya Havayolları'na ait Boeing 737 MAX 8 modelin düşerek 157 kişiye mezar olmasının ardından bu modelin uçuşları askıya alınmaya başkandı. Etiyopya Havayolları ile birlikte Çinli yetkililer de ülkedeki bütün 737 MAX 8 jetlerinin kalkışının ertelenmesi çağrısında bulundu. Havacılık alanında bu gelişme yaşanırken, uçağı kaçıran bir yolcunun bu sayede hayatta kaldığı ortaya çıktı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/03/iecrop/ucakkazasi-reuters_16_9_1552284821.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/dunya/korkunc-ucak-kazasi-sonrasinda-sicak-gelisme-askiya-aldilar-3860149/"]

Kaza bölgesinden yangın ihbarı da alındığı belirtilirken; yangının kaza sebebiyle çıkıp çıkmadığının bilinmediği duyuruldu.

Kanada Ulaşım Güvenliği Kurulu’nun kazanın nedenine dair soruşturma başlattığı belirtildi.  DHA