Başbakan Merkel, Finlandiya Başbakanı Antti Rinne'yi Berlin'de kabul ederken, askeri tören sırasında bir kez daha titreyince yine medyanın gündemine oturdu.

İlk olarak 18 Haziran'da yeni seçilen Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodrimir Zelenskiy ile yaptığı görüşme sırasında titreme krizine giren Merkel'in su kaybı nedeniyle o duruma geldiği açıklanmıştı.

Almanya lideri, 27 Temmuz'da da yeni Adalet Bakanı'nın atanması vesilesiyle gerçekleştirilen törende tir tir titrerken görüntülenmişti. Yaşananların ardından Merkel konuyla ilgili bir açıklama yaptı... Reuters'ın son dakika gelişmesi olarak duyurduğu açıklamada Merkel, "Ben iyiyim. İnsanların benim için endişe etmesine gerek yok" dediği belirtildi.

[old_news_related_template title="Merkel korkuttu... Haftalar sonra yine titreme krizine girdi" desc="Geçtiğimiz haftalarda Ukrayna Devlet Başkanı ile bir araya geldiği bir tören sırasında istemsiz bir biçimde titreyen Almanya Başbakanı Angela Merkel bugün yine korkuttu. Merkel Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile katıldığı törende istemsiz olarak titreyerek dikkatleri üzerine çekti. Merkel, titrediğini belli etmemek için şekilden şekile girdi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/06/27/iecrop/titredii-reuters_16_9_1561624948.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/dunya/merkel-yine-korkuttu-haftalar-sonra-yine-titreme-krizine-girdi-5201274/"]