Yetkililer, farklı isimler kullanarak saklandığı anlaşılan Yarlen adlı adamın hayvan cinsel organı yediğinde libidonun arttığına inanan bir kabileye mensup olduğunu açıkladı.

Euronews'ün haberine göre; Madhya Pradesh Orman Departmanı, Yarlen'i yakalamak için 2013 yılında özel bir birim kurdu.

Times of India gazetesi Yarlen'in polise bir çok ayı ve kaplan öldürdüğünü itiraf ettiğini yazdı.

Bir yetkili, Yarlen'in bu hayvanları ayıların safra kesesinin özel güçleri olduğuna inanan bazı Hindistanlı işadamları için de öldürdüğünü söyledi.



Yarlen'in üyesi olduğu belirtilen Pardhi-Behelia kabilesi Madhya Pradesh ormanlarında avlanarak yaşıyor. Bu kabile ayı penisinin afrodizyak etkisi olduğuna inanıyor.

Hindistan'da vahşi hayvanların avlanması yasak. Yarlen'in ülkedeki yasa dışı kaplan avlanması ve ticareti şebekesinde önemli bir yeri olduğu da düşünülüyor.

Hindistan dünya kaplan nüfusunun yüzde 75'inden fazlasına ev sahipliği yapıyor.

[old_news_related_template title="VAHŞET! Adamı çırılçıplak soyup pitbull'la cinsel organını parçaladılar" desc="Bu yılın ilk altı ayında 17 bin cinayetin işlendiği Meksika’da dehşet verici bir 'yargısız infaz' vakası yaşandı. Başkent Mexico City'de çete üyesi beş kişi, bir kadına tecavüzle suçlanan adama pitbull cinsi köpekle saldırdı. Türkiye'de yasaklı olan saldırgan köpek, adamı resmen iğdiş etti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/09/09/iecrop/dehset_16_9_1568028926.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/dunya/vahset-adami-cirilciplak-soyup-pitbullla-cinsel-organini-parcaladilar-5324516/"]