Putin bu açıklamayı Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic ile yaptığı görüşmenin ardından Rusya'nın Karadeniz kıyısındaki şehri Soçi'den gerçekleştirdi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Bulgaristan'ı TürkAkımı'nı kasıtlı olarak geciktirmekle suçlayarak, ihtiyaç durumunda bu ülkeyi güzergâh dışında bırakabileceklerini kaydetti.

UKRAYNA ŞİMDİLİK MÜMKÜN DEĞİL

Putin ayrıca ülkesinin Avrupa'ya gaz ihracatına Ukrayna üzerinden devam etmeye hazır olduğunu da sözlerine ekledi. Bununla birlikte Rusya Devlet Başkanı, Kiev tarafından belirtilen şartların şu an için kabul edilmesinin mümkün olmadığını ifade etti.

 

[old_news_related_template title="Putin'den yazılım hamlesi! Rus olmayanlar yasaklanacak" desc="Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rus yazılımına sahip olmayan akıllı telefon ve bilgisayarların satışının yasaklanmasına yönelik yasayı onayladı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/12/02/iecrop/putin-reuters-2_16_9_1575302800.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/dunya/putinden-yazilim-hamlesi-rus-olmayanlar-yasaklanacak-5485538/"]