İngiliz Daily Star gazetesine yansıyan habere göre; 41 yaşındaki erkek ile 43 yaşındaki kadın, polis tarafından gözaltına alındı.

Bir kabin görevlisi koridor tarafında oturan çifti seks yaparken görüntüledi. Videoda hostesin "Hadi ama sakin olun ve rahat durun. Uçak inecek ve buradan atılacaksınız" dediği duyuluyor.

Hostes uyarılarının devamında erkek yolcuya "Cinsel organınızı pantolonunuzun içine sokun, hemen şimdi" diye bağırıyor. Kadına ise ellerinizi oradan çekin" diyor.

[old_news_related_template title="Bomba haber: Ses getiren cinsel ilişki itirafı" desc="Amerikalı iş kadını Jennifer Arcuri'nin yakın çevresine Londra belediye başkanı olduğu dönemde Boris Johnson'la ilişki yaşadığını söylediği öne sürüldü." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/09/29/iecrop/jenniferarcuri_16_9_1569743944.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/dunya/son-dakika-bomba-haber-onunla-yatiyorduk-5359781/"]

Kaptan pilotun oral seks skandalına ilişkin bilgilendirildiğini söyleyen hostes, "Video görüntüleri var, sizi polise ihbar etmek zorundayız. Kamusal alanda kabul edilemeyecek eylemlerde bulunuyordunuz" şeklinde konuştu.

Rus polisi, uçakta seks yapan çiftin isimlerini açıklamadı fakat erkeğin Vladivostok'tan, kadının ise Nahodka kentinden olduğu öğrenildi.

Uçak Vladivostok'a ulaştığında alkollü olduğu tespit edilen çiftin, 15 gün idari hapis ve para cezası alması bekleniyor.

[old_news_related_template title="Seçimden önce ortaya çıktı: Belediye başkanı adayının seks kaseti ortaya çıktı" desc="Bugün yerel seçim için sandık başına giden Macaristan'da tansiyon yüksek... Yerel seçimlerde Başbakan Viktor Orban'ın başkent Budapeşte adayı karşısında bütün muhalif partilerin birleşerek 'İmamoğlu formülü' uygulamayı planladığını açıklamasının ardından sıcak bir gelişme yaşandı. Orban'ın Gyor kenti için desteklediği belediye başkanı adayının bir teknede alem yaparken çekilmiş görüntüleri ortaya çıktı. Uyuşturucunun da kullanıldığı videoda 54 yaşındaki belediye başkanı adayı hayat kadınlarıyla birlikte görülüyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/10/13/iecrop/macaristan-ekran_16_9_1570952749.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/dunya/son-dakika-secimden-once-ortaya-cikti-belediye-baskani-adayinin-seks-kaseti-ortaya-cikti-5386335/"]