Bu iddiada, kapağı gevşetilmiş bir şişe sağlam zemine yerleştiriliyor. Amaç ise el kullanmadan ters dönüş yaparak tekmeyle şişeyi açmak.

51 yaşındaki oyuncu, Mayer'in meydan okuması üzerine dün Instagram hesabından paylaştığı ağır çekim videoda hünerlerini ortaya koydu ve ustaca kapağı açmayı başardı.

Statham'a hayranlarından ve Hollywood yıldızlarından takdir mesajları yağdı. John Mayer bile mağlubiyeti kabul ederek, "Sen: uzun Keanu. Ben: kısa Keanu" yorumunda bulundu.




[old_news_related_template title="Dükkân 'farelerini' çırılçıplak soyup dövdüler" desc="Meksika'da dükkânları soyduğu iddia edilen iki kadın öfkeli kalabalığın saldırısına uğradı. Bir grup insan, kadınları çırılçıplak soydu, saçlarını kesip öldüresiye dövdü. Tüm bu anlar ise çevredekiler tarafından cep telefonuyla kaydedildi ve sosyal medyada yayınlandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/05/25/iecrop/hirsiz_16_9_1558783967.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/dunya/son-dakika-dukkan-farelerini-cirilciplak-soyup-dovduler-4928766/"]