Sosyal medya, balayında hayatının şokunu yaşayan kadını konuşuyor... Sosyal paylaşım sitesi Reddit'te paylaşım yapan 27 yaşındaki bir kadın yeni evlendiği kocasının kendisini kandırdığını söyleyerek dert yandı. Genç kadının hikayesi kısa sürede paylaşım rekoru kırarak yeni bir tartışmayı da beraberinde getirdi.

İsmini açıklamayan kadın, eşiyle bir yılı aşkın bir süredir birlikte olduğunu söylerken bu zaman içerisinde hiç cinsel ilişki yaşamadıklarını söyledi. Özellikle ismini açıklamadığı eşinin, "Ben biraz eski kafalıyım. Evlenmeden önce sevişmek istemiyorum, biraz beklemek isterim" dediğini dile getiren kadın, "Kocam inançlı biri de değil. Dolayısıyla bunu duyduğuma çok şaşırmıştım ama üzerinde de pek durmamıştım" diyor.

[old_news_related_template title="Kadın polislerin seksi videosu ülkeyi karıştırdı" desc="Almanya'da gündem kadın polis memurlarının karakolda çektikleri seksi klip... 2018 yazında Saksonya'daki polis akademisinde çekildiği öğrenilen videoda polis memurları pop müzik eşliğinde dans ediyor ve bazıları seksi hareketler yaparken görülüyor. Ortaya çıkan bu video ülkede yeni bir tartışmanın fitilini ateşlerken, yetkililer soruşturma başlatıldığını açıkladı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/02/iecrop/polis-ekran1_16_9_1549260399.png" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/dunya/kadin-polislerin-seksi-videosu-ulkeyi-karistirdi-3380724/"]

Fakat evlendikten sonra yatağa girdiklerinde büyük bir şok yaşadıklarını söylüyor. 32 yaşındaki eşinin penisinin çok küçük olduğunu söyleyen kadın, "Tıp dünyasında mikro penis olarak da bilinen durumdan muzdaripti. Ve bunu balayına gittiğimizde fark ettim. Her şey yolundaymış ve hiç sorun yokmuş gibi davranmak istedim fakat bu biraz zor oldu" dedi. Balayına gittiklerinde büyük bir hayal kırıklığı yaşayan kadın, eşinin aslında eski kafalı olmadığını kendisinden bazı şeyleri sakladığını söyleyerek durumdan rahatsızlığını dile getiriyor.


'YALAN SÖYLENMİŞ HİSSEDİYORUM'


Genç kadın, "Demek ki bana dediği gibi eski kafalı değilmiş ve sadece benden böyle bir durumu gizlemiş. Onu utandırmak istemiyorum fakat bu konuyu gündeme getirmek istiyorum ve nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bana yalan söylenmiş gibi hissediyorum. Sanki kasten benden bir şeyler gizlenmiş gerçeğin yarısı bana söylenmiş gibi hissediyorum. Bu hiç beklenmedikti ve büyük bir hayal kırıklığı yaşadım" diyor.

Sosyal medyada kısa sürede paylaşım ve yorum rekoru kıran mesaj hakkında birçok insan kendi düşüncelerini yazdı. Bazı kullanıcılar, "Mikro penisli olduğu ve seni kaybetmek için bunu söylememiştir" derken, bazı kullanıcılar, "Bu gerçekten bir güven sorunu yaratıyor, bu sadece penis boyuyla ilgili değil, bu kadına açıkça yalan söylemiş ve onu oyalamış" ifadesini kullandı.