ABD Başkanı Donald Trump'ın Vücut Kitle Endeksi, geçtiğimiz günlerde yapılan sağlık kontrollerinde klinik obezlik sınırları içinde kabul edilen 30 çıktı. 1.90 boyundaki Trump'ın 110 kilo olduğu belirlendi.

Trump'ın obez çıkmasına rağmen doktorundan yapılan açıklama ise kafaları karıştırdı. Beyaz Saray'dan yapılan açıklamaya göre Trump'ın doktoru Sean Conley, "Benim değerlendirmeme göre Başkan Trump'ın sağlık durumu çok iyi" dedi.

Trump'ın verileri incelendiğinde, Vücut kitle endeksine göre ideal kilosunun 84 olması gerektiği belirtiliyor.

72 yaşındaki Trump'ın yüksek dozda kolesterol ilacı aldığı biliniyor. Hayatında hiç alkol kullanmadığını söyleyen ve sigara içmeyen Trump, fast food ve kola gibi içeceklere düşkünlüğüyle tanınıyor.

Trump geçtiğimiz haftalarda hükümetin kapalı olması nedeniyle, kendisini ziyaret eden spor takımına fast food ikramında bulunmuştu.

[old_news_related_template title="Beyaz Saray'da alarm... Yiyecek bir şey kalmadı!" desc="ABD Başkanı Donald Trump, Beyaz Saray'daki bir kabulünde hükümetin kısmen kapanması nedeniyle yeterli mutfak personeli bulunmadığını gerekçe göstererek konuklarına dışarıdan söylediği hamburger, patates kızartması ve pizza sundu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/01/iecrop/trump-fast-food-reuters21_7173001_16_9_1547537141.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/dunya/beyaz-sarayda-alarm-yiyecek-bir-sey-kalmadi-3130327/"]