ABD Başkanı Donald Trump'la sık sık fikir ayrılığına düşen eski ulusal güvenlik danışmanı John Bolton, Twitter'dan çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Son olarak görevden ayrılma kararını kişisel hesabından duyuran Bolton, 10 Eylül tarihli gönderide, "Dün akşam Başkan Trump'a istifamı sundum. Başkan ise yarın konuşalım" dedi ifadelerini kullanmıştı.

Bu mesajın ardından adeta sessizliğe gömülen Bolton, dün yeniden yaşam belirtileri göstermeye başladı. Yaklaşık iki ay sonra ilk kez mesaj paylaşan Bolton, İki aydan fazla bir süre sonra Twitter'a geri dönmek güzel. Hikayenin arka planı için beklemede kalın" yazdı.

'ORTADAN KAYBOLDUĞUMU SÖYLEYENLER...'

Bu mesajdan kısa süre sonra açıklamalarına devam eden Bolton, çarpıcı bir iddiada bulundu.

Kişisel hesabına Beyaz Saray tarafından müdahale edildiğini savunan Bolton, "Ulusal Güvenlik Danışmanı olarak görevimden istifa etmemin ardından haksız bir şekilde baskılanan Twitter hesabını kurtardık. Beyaz Saray kişisel Twitter hesabıma erişimi yeniden sağlamayı reddetti. Söyleyebileceklerimden korktukları için mi? Ortadan kaybolduğumu söyleyenlerden özür dilerim, sizi hayal kırıklığına uğrattım" dedi.