Farklı ülkelere giderek çırıpçıplak poz veren ve bu sayede şöhrete kavuşan manken Marisa Papen, Mısır'a ve Kudüs'e gittikten sonra geçtiğimiz yıl Türkiye'ye gelmişti. Mısır'da yakalanan ve Kudüs'te çekilen fotoğrafları da büyük bir tepki toplayan Marisa'nın Türkiye'de çekilen fotoğrafları da bir hayli gündeme gelmişti.

Papen, İstanbul Boğazı'na giderek balıkçılarla fotoğraf çektirmişti. Papen, İstanbul Boğazı'na giderek balıkçılarla fotoğraf çektirmişti.


Marisa, başta Ayasofya, Eminönü ve Kapadokya olmak üzere farklı noktalarda çıplak poz vermişti. Marisa'nın bu pozları birçokları tarafından tepki çekerken, genç manken, "Çıplak olmakta bir sorun yok. Bazı insanlara rüşvet verdim" açıklamasında bulunmuştu.

Belçikalı manken Kapadokya ve İstanbul'da çekim gerçekleştirdi. Belçikalı manken Kapadokya ve İstanbul'da çekim gerçekleştirdi.


Bir gözlük markasının yeni kampanyası için Türkiye'ye geldiğini söyleyen Marisa, "Ayasofya'daki fotoğraf çekimi için bir planımız yoktu. Orası her zaman çok kalabalık oluyor. Girişte uzun kuyrukta bekledik ve içeri girdiğimizde çekim yaptık" dedi. Marisa, güvenlik kamerasını izleyen bir görevlinin kendilerini yakaladığını söylerken, "Orada her santimetre izleniyor. Rehberli tura katıldık ve o grup içerisinde herkes rehberi dinlerken yapının girişinde çıplak poz verdim" dedi.

Papen, bir marka için kamera karşısına geçmişti. Papen, bir marka için kamera karşısına geçmişti.


Marisa, ertesi gün tekrar Ayasofya'ya gittiklerini söylerken, "İlk gün yaptığımız çekimleri beğenmedik ve bu sebeple ertesi gün tekrar gittik. Orada da çekim yaptık" dedi. Marisa, "Bu tür heyecanları seviyorum. 'Acaba yakalanır mıyım' diye düşünmek beni heyecanlandırıyor" ifadesini kullandı.