İngiltere'de her yıl büyük bir gizemle kimseye açıklanmayan bir lokasyonda düzenlenen seks festivali İngiliz tabloid basınının birinci gündem maddesi... Ülkenin neredeyse tam ortasında bulunan Worchestershire bölgesindeki Malvern'deki ormanlık alanda düzenlenen seks festivaline katılanların tadı dün yaşanan bir olay ile kaçtı.

İngiliz The Sun gazetesine konuşan görgü tanıkları, "Eş değiştirme partisi sırasında bir kadın kalp krizi geçirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri duruma müdahale etti. Hava ambulansı kadını şehre götürdü" ifadesini kullandı.

[old_news_related_template title="Dehşet! Seks yapmak istemeyen kocasının cinsel organını kesti" desc="Doğu Afrika ülkesi Uganda'da bir kadın, kendisiyle seks yapmak istemeyen kocasının penisini kesti. Dehşet verici olayın ardından ruh hastası kadın kayıplara karıştı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/07/05/iecrop/shutterstock_1442145995_16_9_1562328007.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/dunya/son-dakika-seks-yapmak-istemeyen-kocasinin-cinsel-organini-kesti-5215884/"]

İsmi açıklanmayan kadının, "çok fazla cinsel ilişkiye girdiği" için kalp krizi geçirdiğini açıklayan yetkililer, 52 yaşındaki kadının kalp krizi geçirmesinin 700 biletli katılımcı arasında şok etkisi yarattığını ifade etti. Fakat organizatörler, "Katılımcılar kısa bir süre sonra eğlenceye geri döndü ve yatak oyunlarına devam etti. Kalp krizi geçiren katılımcının sağlık durumu iyi. Tıkalı damarlarına stent takıldı" ifadesini kullandı.

İngiltere'de Cuma akşamı başlayan festival dün gece (pazar) sona erdi.

[old_news_related_template title="Netflix'in kült dizisi Stranger Things'in Lucas ve Dustin'i sözcü.com.tr'ye konuştu" desc="Son günlerde birçok yerde 5-6 farklı çocuk ve yetişkinin oldukça retro bir tasarımla poz verdiği posterler ve billboardlar gözünüze çarpmış olabilir... 1980'lerde geçen ve bu temayı kullanarak büyük bir sükse yapan bilim kurgu dizisi Stranger Things'in yeni sezonunun tanıtımı için hazırlanan bu posterlerin izinden İtalya'nın başkenti Roma'ya gittik ve 3. sezon öncesinde dizinin yıldızları Caleb McLaughlin ve Gaten Matarazzo ile bir araya gelerek merak ettiklerimizi sorduk. Sohbet sırasında İstanbul'un adı geçince Caleb ve Gaten, Türkiye'ye gelmek istediklerini dile getirdi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/07/07/iecrop/caleb-_16_9_1562489336.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/dunya/netflixin-kult-dizisi-stranger-thingsin-lucas-ve-dustini-sozcu-com-trye-konustu-5218051/"]