ABD'nin Miami kentinde kaydedilen görüntülerde James ile model arkadaşları Julianne Kissinger ve Maddy Belle, üzerlerinde yalnızca iç çamaşırları varken elleri kelepçeli şekilde polis merkezine götürülürken görülüyor.

 

 

Görüntü sosyal medyada kısa sürede yayılıp binlerce kez paylaşılırken, Miami polisi olayla ilgili soruşturma başlattı. Tutuklama olayının mizansen olduğu ortaya çıkarken, görüntüde yer alan polis memurunun Richard Beeker olduğu belirlendi.

Beeker'ın kaderi yapılacak soruşturmanın ardından belli olacak.

[old_news_related_template title="Ünlü mankenin zor anları: Fil ile fotoğraf çektirmek isterken başına gelmeyen kalmadı" desc="Sosyal medyada 2 milyonu aşkın takipçisi olan ünlü manken Francia James önceki gün gittiği hayvanat bahçesinde zor anlar yaşadı. Bir fil ile fotoğraf çektirmek isteyen manken, filin oldukça hareketli hortumu yüzünden zor anlar yaşadı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/08/08/iecrop/fil-youtube_16_9_1565252600.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/dunya/unlu-mankenin-zor-anlari-fil-ile-fotograf-cektirmek-isterken-basina-gelmeyen-kalmadi-5272494/"]