Beş çocuk annesi yıldız, Türkiye tatilinde 17 yaşındaki oğlunu dudaklarından öperken çekilen bir fotoğrafını paylaştı.

41 yaşındaki Price, 2 milyon kişinin takip ettiği Instagram hesabından şu mesajı paylaştı: "Ben ve Harvey'im, bugün güneş ışığının tadını çıkarıyoruz."

Price'ın hayranlarının bir kısmı, oğlunu dudaklarından öpmesinden rahatsızlık duydu. Bir takipçisi, "17 yaşındaki çocuğunuzu dudaklarından öpmek uygun değil" yorumunda bulundu.

[old_news_related_template title="Ünlü şarkıcı Türkiye'de hayranlarına seslendi: Sahnede erkekleri şoke eden öneri" desc="İngiltere'de katıldığı TV yarışmaları ile şöhrete kavuşan ve daha sonra şansını mankenlik yaparak deneyen Katie Price önceki gün Türkiye'ye geldi. Son dönemde müzik kariyeri yapmak isteyen Price, DJ olarak Marmaris'te bir mekanda sahne aldı. İngiliz basını Price'ın sahneden erkek hayranlarına seslenerek, 'Prezervatif ile cinsel ilişkiye girmeyin. Böylesi daha heyecanlı' diye çağrıda bulunduğunu yazdı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/08/29/iecrop/0_main-katie-price_16_9_1567077901.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/dunya/unlu-sarkici-turkiyede-hayranlarina-seslendi-sahnede-erkekleri-soke-eden-oneri-5306556/"]

Katie Price'ın sadık hayranları ise hemen ünlü yıldızı savunmaya geçti. Bir Instagram takipçisi, "Çocuğunuzu öpmekte kesinlikle yanlış bir şey yok. Tanrı aşkına insanlar akıllarını başına toplasın" yazdı.

Ünlü yıldızın olay yaratan fotoğrafında arka planda görünen bir teknedeki Türk bayrağı da dikkat çekti.

Katie Price, geçen günlerde Marmaris'te DJ olarak sahneye çıktığı bir mekânda sahneden erkek hayranlarına seslenerek, "Prezervatif ile cinsel ilişkiye girmeyin. Böylesi daha heyecanlı" diye çağrıda bulunmuştu.

[old_news_related_template title="Ünlü yıldız özelini paylaştı: Günde birkaç kez seks yapmak istiyorum" desc="İngiltere'de yayınlanan reality şov programı 'Love Island'ın (Aşk Adası) dördüncü sezounda yarışan Megan Barton Hanson cinsel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/07/24/iecrop/island_16_9_1563973105.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/dunya/unlu-yildiz-ozelini-paylasti-gunde-birkac-kez-seks-yapmak-istiyorum-5247607/"]