İspanya'nın Mallorca Adası'nda bir villada çekilen yarışmayı takip edenler, dün gece Tommy Fury ile Molly-Mae-Hague'ın birlikte olduğunu öne sürdü.

İngiliz The Sun gazetesinin haberine göre; geçen gece yayınlanan bölüm, 20 yaşındaki boksör Fury'nin 19 yaşındaki Hague ile yattığı yatakta çarşafın altında hareket ettiği görülüyor.

Bir izleyici sosyal medyada yaptığı yorumda, "Tommy'nin villada seks yapan ilk kişi olacağını biliyordum" yazdı. Bir başka izleyici ise "Tommy ve Molly kesinlikle seks yapıyordu" yorumunda bulundu.

[old_news_related_template title="Seks Adası tatilinin programı açıklandı" desc="Daha önce Venezuela açıklarında bir adada gerçekleştirilen ve 'sınırsız seks' imkânı sunan Seks Adası tatilinin bu yıl ABD'nin Nevada çölünde bulunan bir mekânda gerçekleştirileceği açıklandı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/06/11/iecrop/seksadasi_16_9_1560250285.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/dunya/seks-adasi-tatilinin-programi-aciklandi-5108400/"]

Çarşamba günkü bölümde Molly Hague, şimdiye kadar 11 erkekle yattığını söylemişti. Bu ifadeden yola çıkan bir sosyal medya kullanıcısı da Hague'ın rakamı artık güncelleyebileceğini ifade etti.

Son bölümün yarattığı sansasyonun ardından yapımcı şirket içinden bir kaynak, The Sun'a yaptığı açıklamada, ikilinin tam olarak cinsel ilişkiye girmediğini fakat çarşafın altında seviştiğini söyledi.

[old_news_related_template title="Başkomiser ünlü futbolcunun eşiyle arabada basıldı" desc="İskoçya bu seks skandalını konuşuyor... Ünlü bir futbolcunun karısı ile bir başkomiserin otomobilde cinsel ilişkiye girerken yakalandığı belirtildi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/05/29/iecrop/polis-kapak_16_9_1559118858.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/dunya/baskomiser-unlu-futbolcunun-esiyle-arabada-basildi-4973552/"]