Anadolu Üniversitesi tarafından düzenlenen AÖF bahar dönemi final sınavları 25-26 Mayıs 2019 tarihlerinde gerçekleştirilmişti. Öğrenciler, şimdi de AÖF sınav sonuçlarını sabırsızlıkla bekliyor. Soru ve cevaplara ulaşarak kaç puan aldığını hesaplayanlar, tam puanlarını öğrenmek için Anadolu Üniversitesi AÖF final sınavı sonuçlarını bekliyor. AÖF final sonuçları hakkında halen bir resmi açıklama bulunmuyor. Peki 2019 AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır?

AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Geçtiğimiz dönemler baz alındığında, sınavdan sonra 10 gün içerisinde açıklanan AÖF sonuçlarının, bu dönem de aynı süreç dahilinde açıklanacağı düşünülürse, sonuçların kısa süre içinde erişime açılacağı söylenebilir.

AÖF ÜÇ DERS SINAVI NE ZAMAN?

Üç ders sınavı, 27 Temmuz 2019 Cumartesi günü saat 14:00'da, Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya, Samsun, Sivas, Trabzon, Van illeri ile KKTC/Lefkoşa'da gerçekleştirilecektir.

Türkiye'de üç ders sınavının yapılacağı Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya, Samsun, Sivas, Trabzon, Van illeri ile KKTC/Lefkoşa büroları 27 Temmuz 2019 Cumartesi günü 10:00 – 16:00 saatleri arasında açık olacaktır.