AÖF ara sınavı oturumu 14 Nisan pazar günü devam ediyor. Sınava girecek öğrenciler için Anadolu Üniversitesi sınav giriş belgesini şart koşuyor. Aksi takdirde belgesi yanında olmayan öğrenciler sınava giriş yapamayacak. AÖF sınavında Öğrencilere, her ders için 20 soru sorulacak, 30'ar dakika sınav süresi verilecek. Peki, AÖF sınavları saat kaçta başlayacak ve saat kaçta bitecek?

AÖF SINAVI GİRİŞ YERLERİ SORGULAMA EKRANI

AÖF OTURUMLARI SAAT KAÇTA?

Dört oturumdan oluşacak sınavların ilk oturumları saat 09.30’da, ikinci oturumları ise saat 14.00’te başlayacak.

AÖF sınavları kapsamında öğrencilere, sınava gireceği her ders için 20 soru sorulacak, 30’ar dakika sınav süresi verilecek. AÖF sınavlarının Sabah oturumu 09:30 – 11:30, İkinci oturum ise 14:00 – 16:00 aralığında gerçekleşecek.

[old_news_related_template title="ÖSYM sınav takvimi: KPSS, DGS, YKS ne zaman? ÖSYM sınav takvimini yayınladı..." desc="ÖSYM sınav takvimi yayınlandı. Birçok kişi tarafından hayatlarını planlamak adına büyük önem taşıyan ÖSYM sınavlarının tarihleri açıklandı. KPSS, DGS, YKS gibi ÖSYM tarafından düzenlenen sınavların tarihleri haberimizde yer alıyor. İşte ÖSYM sınav takvimi..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/11/iecrop/osym-sinav-takvimi-ne-zaman_16_9_1524549202_16_9_1541830989.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/egitim/osym-sinav-takvimi-kpss-dgs-yks-ne-zaman-osym-sinav-takvimini-yayinladi-2729822/"]

SINAVA GİRERKEN BU BELGELERE DİKKAT

* Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi
* Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi
* Fotoğraflı ve soğuk damgalı nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, süresi geçerli pasaport, zorunlu askerlik görevini yerine getirmekte olan er/erbaşlar ile askerî öğrenciler için askerî kimlik belgesi, Türkiye Barolar Birliği tarafından verilen Baro Kartı/Avukat Kimlik Belgesi, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait pembe/mavi kartlar, yurt dışında yapılan sınavlarda o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmi belge bu amaçla kullanılabilir.