AUZEF telafi sınav giriş belgesi yayınlandı. AUZEF sınavı cumartesi sabah ve öğle, pazar sabah ve öğle olmak üzere 4 oturumda gerçekleşiyor. Sınav giriş belgesine haberimizdeki linkten erişim sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda sınava giriş belgesinin de çıktısını alabilirsiniz. İşte sınav öncesinde AUZEF’de dikkat edilmesi gerekenler…

AUZEF SINAV GİRİŞ BELGESİ GÖRÜNTÜLEME EKRANI

AUZEF SINAV YERLERİ SORGULAMA NASIL YAPILIR?

AUZEF sınav yerleri öğrencilerin erişimine açıldı. Belgelerinizi AKSİS kullanıcı adı ve şifrenizle sinav.istanbul.edu.tr adresinden alabilirsiniz.

AUZEF TELAFİ SINAVLARI NE ZAMAN?

AUZEF Telafi sınavları 16 - 17 Şubat 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecek.



SINAV ÖNCESİNDE UYARI GELDİ!

Öğrenciler sınavlara “Sınav Merkezi Tercihi” döneminde tercih ettikleri sınav merkezinde girmek zorundadırlar. Aksi belirtilmediği sürece öğrencilerimiz ilk yedi haftanın konularından sorumludur.

Öğrenciler dersinin/derslerinin bulunduğu sınav oturumlarında sınav alınır. Sınavlarda aksi belirtilmediği sürece her ders için 20 soru sorulmakta ve soruların çözümü için 30 dakika süre verilmektedir. Sınav süresi her oturum için ders sayısı X 30 dk. ya göre belirlenir.

Sınav bina ve salonlarına girerken Öğrenci Kimlik Kartına gerek yoktur.

Öğrencilerimiz sınav salonuna girebilmeleri için Sınav Giriş Belgesi ve Nüfus Cüzdanı yeterlidir. Sınav salonlarına CEP TELEFONU ile kesinlikle girilemez.