Akbank'tan yapılan açıklamaya göre, konut kredisinde kredi tutarından bağımsız yüzde 1,17’den başlayan faiz oranları sunuyor.

'EKONOMİNİN DEĞİŞEN KOŞULLARINI YAKINDAN İZLİYORUZ'


Açıklamada görüşlerine yer verilen Akbank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz, müşterilerin tüm finansal ihtiyaçlarını en iyi koşullarda karşılamayı temel ilke olarak benimsediklerini belirtti.

[old_news_related_template title="Faiz indirimi vatandaşın cebine nasıl yansıdı?" desc="Merkez Bankası'nın 325 baz puanlık faiz indiriminden sonra bankalar da kredi faizlerini düşürüyor. Aynı şartlar altında aynı bankadan geçen hafta cuma günü ve bugün 50 bin TL kredi çeken birinin cebinde fazladan 500 TL kalabiliyor. Kamu bankalarında ise bu rakam 830 TL'yi buluyor. Hükümet özel bankaları hızlı bir şekilde faiz indirmemekle eleştiriyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/09/17/iecrop/reuters-banknotlar_16_9_1568704483.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/ekonomi/faiz-indirimi-vatandasin-cebine-nasil-yansidi-5337623/"]

Oğuz, "Müşterilerimizin finansal ihtiyaçlarını en iyi koşullarda sağlayabilmek için ekonominin değişen koşullarını yakından izliyor ve harekete geçiyoruz." ifadelerini kullandı.

AA