Detoksa Davetlisin koleksiyonunda WaterMinder kullanabilir ya da Antioxidant Superfood: foods that fight aging ya da Green Smoothies by young &Raw gibi sağlıklı sıvıları hazırlamana yardımcı olacak uygulamalar öneriliyor.

Kısa ama yoğun egzersizler için Runtastic GPS Koşu Uygulaması, WeBurn:Women Home Workout ya da farklı egzersiz uygulamaları öneriliyor.

Sağlıklı beslenmeye yardımcı olmak adına Kalori Sayacı ya da 8 fit Workouts & Meal Planer gibi uygulamalar Apple tarafından tavsiye ediliyor.

Tabii ki iyi bir uyku da çok önemli; uyku kalitesini artırmak adına Sleep Cycle alarmlı saat uygulaması önerilmekte. Ancak sabahları kalkmakta zorlanan ve neredeyse 10 farklı alarm kuranlardansanız çalar saatlere olan nefretinin önüne geçmeni sağlayacak bir uygulama olduğu anlatılıyor.

Dawn Chorus uygulamasını deneyebilir; alarmı kapatmak için her sabah matematik problemi çekmekten, selfie çekmeye, telefonu sallamaya değişen bir görevi yerine getirmeni isteyen Rocket Alarm uygulaması ile güne tamamen uyanmış başlayabilirsin.

Antrenor eşliğinde evde egzersiz hikayesi, bu soğuk havalarda spor yapmak istemesine rağmen spor salonuna gitmeye üşenenler için evde yapılabilecek egzersizler için çeşitli uygulamalar öneriyor: Örnek vermek gerekirse: dünyaca ünlü fitness eğitmenlerinden Sweat: Kayla Itsines Fitness ya da My Fitness by Jilian Michales gibi uygulamalarla öneriler alabilir, Sworkit- kişisel Antrenör uygulaması ile antrenman ve fitness planları yapılabiliyor.

Kötü alışkanlıklardan arınmak için!

Bu sene sigarayı bırakmaya karar verenler için de uygulamalar öneriliyor! Quit Genious- quit smoking uygulaması bilişsel davranışçı Terapi tekniklerini kullanarak bu yıl bu hedefe ulaşmana destek olabilir.

Stresten arınmak için!

Bu sene kararlısınız, stresi hayatınızdan çıkaracaksınız… Yani mümkün olduğunca! Meditasyon uygulaması ile nefes, uyku, stres egzersizleri yapabilir, Headspace : Guided Meditation ile sadece bir kaç dakika içinde hayatınıza sakinlik ve dingilinlik getirebilir ya da Zen: coloring book for adults ile zihninizi boyama yaparak dinlendirebilirsiniz.

Daha verimli olmak için!

Bu sene zamanı daha efektif kullanmak isteyenler için Productive-Görev Yöneticisi uygulaması ile belirlediğiniz hedeflerde ilerlemenizi takip edebiliyorsunuz.

Daha iyi seyahat etmek için!

Bu sene daha çok seyahat etmek, ama daha önemlisi daha verimli ve keyifli seyahat etmeyi planlayanlar Trivago uygulamasını kullanarak tasarruf etmeye çalışabilir. Kampp uygulaması ile bulunduğunuz konuma yakın kamp alanlarını keşfedebilirsiniz.