2010 yılında kurulan Borajet iflas etti. Borajet Havayolları, 2016 yılının son günlerinde ABD’de yaşamını sürdüren iş insanı Yalçın Ayaslı tarafından SBK Holding’e satılmıştı.

Sezgin Baran Korkmaz’ın sahibi olduğu SBK Holding bünyesinde 2017 yılının Nisan ayına kadar uçuşlarını sürdüren Borajet, daha sonra ani bir kararla yeniden yapılanma sürecine girildiği belirtilerek uçuşlarını durdurduğunu duyurmuştu.

RESMEN İFLAS ETTİ


Yeniden yapılanma sürecinde başarılı olamayan şirketin iflası Bakırköy 1. İcra ve İflas Müdürlüğü tarafından yayınlanan ilanla resmen duyuruldu.

Bakırköy 1. İcra ve İflas Müdürlüğü kararı şu şekilde ilan etti:



[old_news_related_template title="Borajet seferlerini durdurdu" desc="İflas bayrağını çektiği iddia edilen Borajet tüm uçuşları iptal etti. Şirketin yetkili acentesinin verdiği bilgiye göre 28 nisana kadar olan tüm seferler iptal edildi. Bu tarihlerde bileti olanların Borajet’i arayıp iade talep etmesi gerektiği belirtildi. Ancak havayolunun internet sitesinde yer alan telefon numaralarından hiçbir yetkiliye ulaşılamıyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/04/basliksiz-1-370.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/ekonomi/borajet-seferlerini-durdurdu-1811528/"]