Doğa Koleji'ni almak isteyen birçok kurum bulunuyor. Fakat alınan son bilgilere göre İTÜ Vakfı, Doğa Koleji'ni satın aldı.

DOĞA KOLEJİ KİMİN?

Doğa Koleji Metal Yapı’nın sahipleri Ömer Saçaklıoğlu ve Vedat Saçaklıoğlu’na ait. Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Saçaklıoğlu’dur. Saçaklıoğlu, Metal Varlık Yönetimi A.Ş. de Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapmaktadır.

ÖMER SAÇAKLIOĞLU KİMDİR?

1958 Şanlıurfa doğumludur, lise mezunudur. Küçük yaşlardan itibaren ticari hayatın içerisinde yer almıştır. Gaz, Kuyumculuk, Tekstil sektörlerinde yer aldıktan sonra inşaat sektöründeki yatırımlar yapmak üzere çeşitli bölgelerden gayrimenkuller alarak, bunların üzerinde inşaat projeleri geliştirmiştir. Metal Yapı Konut A.Ş‘nin kurucu ortağı ve yönetim kurulu başkanlığı görevini üstlenmektedir.

VEDAT SAÇAKLIOĞLU KİMDİR?

1984 Yılı İstanbul doğumludur. 20 yılı aşkın iş deneyimi ile Metal Varlık Yönetimi A.Ş. de Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapmaktadır.

İTÜ VAKFI HAKKINDA

İTÜ Vakfı, İstanbul Teknik Üniversitesi’nin daha fazla güçlenmesi ve çağdaş düzeye ulaşması için maddi ve manevi katkılarda bulunmak temel amacıyla 4 Nisan 1984 tarihinde kuruldu.