Capital Dergisi tarafından, Adecco Türkiye Şirketler Grubu ana sponsorluğunda gerçekleşen ve bu yıl 18'ncisi düzenlenen "İş Dünyasının En Beğenilen Şirketleri Araştırması" ödül töreni The Ritz Carlton İstanbul Otel'de gerçekleşti. Ödül töreninde sektörlerinin en beğenilen 38 şirketi de ödül aldı.

Capital Dergisi'nin araştırması iş dünyasından 1,480 üst düzey yöneticinin katılımıyla gerçekleşti. Araştırma sonucunda 17 şirket yer değiştirirken, dokuz yeni şirket en beğenilenler arasına girdi. İş Dünyasının En Beğenilen Şirketleri araştırmasında ilk iki sırada Koç Holding ve Arçelik yerini korurken, Eczacıbaşı Holding üçüncülüğe yükseldi.

SEKTÖRLERİNDE EN BEĞENİLEN ŞİRKETLER


Araştırmada sektörlerine göre en beğenilen şirketler ise Allianz Hayat ve Emeklilik, Allianz Sigorta, Akçansa, Arçelik, Banvit, BASF, Betek Boya, DHL, Eczacıbaşı Vitra, EnerjiSA, Enka, Ereğli Demir Çelik, Eti, Hepsi Burada, İş Yatırım, Korozo, LC Waikiki, L'Oreal, Maxx Royal, Mercedes-Benz Türk, Mey Diageo, Microsoft, Migros, Nef İnşaat, Nestle-Erikli, Novartis, Pınar, PwC, Shell, TBWA, TEB Faktoring, Turkcell, Türkiye İş Bankası, Unilever, Yapı Kredi Leasing, Yataş, Zorlu Tekstil oldu.

DHA